Etsi

KalPan Voittajaksi! -seminaariin yrittäjäedulla

KalPan Voittajaksi! -seminaariin yrittäjäedulla

Aika

11.2.2019 | 10:00

Paikka

Kuopion kaupunginteatteri

Hinta

Nopean varaajan etuhinta 299 voimassa 15.1. saakka
Voittajaksi!-seminaari järjestetään jo 11. kerran ja tällä kertaa seminaarin teemana on johtaminen ja hallitustyöskentely. Puhujina ovat paljon toivotut Aki Riihilahti, Sanna Suvanto-Harsaae ja Tommi Tervanen ja juontajana Mika Sutinen.
 

KalPa järjestää alueen vuoden tärkeimmän liikkeenjohdon tapahtuman, Voittajaksi!-seminaarin, nyt jo 11. kerran. Seminaari järjestetään Kuopion kaupunginteatterissa maanantaina 11.2.2019 ja seminaaripäivän teemana on itsensä ja muiden haastaminen ja sitä kautta saavutettava muutos myös organisaatiossa aina johtoryhmää ja hallitusta myöten.

Voittajaksi!-seminaari kokoaa yhteen alueen johtajat ja inspiroi heitä kohti entistä parempaa ja rohkeampaa tulevaisuutta. Seminaari antaa ajatuksia ja uutta näkökulmaa johtamiseen, johtoryhmätyöskentelyyn ja hallitustyöhön. Seminaarin puhujat ovat kaikki menestyneitä johtajia, jotka ovat saaneet merkittäviä tuloksia aikaan organisaatioissaan ja näitä puhujia on usein toivottu Voittajaksi!-seminaariin puhujaksi. Nyt tämä tähtikaarti saapuu Kuopioon, joten tehtäväksesi jää varata seminaaripäivä kalenteriisi ja tulla Voittajaksi!-seminaariin hakemaan menestyksen opit.

Voittajaksi!-seminaarissa on tärkeässä osassa verkostoituminen muiden osallistujien kanssa, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa ja käyttää tauot aktiivisesti hyväkseen. Seminaaripäivän juontaa Mika Sutinen, jonka laaja-alaista asiantuntemusta ja johtajakokemusta pääsevät hyödyntämään myös seminaarin johtoryhmäpaketin ostaneet yritykset.

Kuopion Yrittäjien jäsenille nopean varaajan hinta 299 €/hlö on voimassa 15.1. saakka. Hinta tuon jälkeen 340 €/hlö.

Seminaarin hinta sisältää buffet-ruokailun ja kahvit. Hintaan lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksun ja 15.1.2019 jälkeen tulleista peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli seminaariin ilmoittautunut on estynyt tulemaan seminaariin, voi osallistujanimen vaihtaa veloituksetta.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: https://bit.ly/2RYkysn