Etsi

Emergency banner

HULABALOON PALUU

HULABALOON PALUU

Aika

18.5.2019 | 17:00

Paikka

Ravintola Albatrossi

Hinta

HINTA KAIKILLE 25 e
Verkostoituminen

HUOM! Jos pinkit pileet tuntuu juuri nyt parhaalta tavalta viettää lauantai-iltaa, niin jihuu! Pistäpä whats up viestiä Kirsille, puh. 044 5680509  niin pääset mukaan - tervetuloa!

Meille on tullut paljon kyselyitä, voiko muutkin kuin yrittäjät osallistua Hulabaloon mahtaviin bileisiin. Nyt se on mahdollista! Olemme päättäneet aukaista Hulabaloon kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille ja yrittäjien ystäville - kaikille samaan 25 euron hintaan! Tervetuloa siis paitsi yrittäjät myös yrittäjien ystävät mukaan! 

Kuopion Yrittäjät järjestää Hulabaloon 18.5. klo 17 alkaen Albatrossissa. 

 - Monet tuntevat ja tietävät Hulabaloon ja sen, millaiset mahtavat bileet ne olivat, kun Savon Yrittäjät järjesti niitä kymmenisen vuotta, aina vuoteen 2015 saakka. Kuopion Yrittäjät päätti kaivaa Hulabaloon takaisin naftaliinista, joten oikein lämpimän pinkisti tervetulloo18.5. klo 17 alkaen maakunnan mahtavimpiin bileisiin kaikki savolaiset yrittäjät, kutsuu Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja Sirpa Karppi. 

Joten toimi näin:

 1. Varaa päivä kalenteristasi (ja järjestä lapsille hoitaja)
 2. Ilmoittaudu mukaan
 3. Etsi pinkkiä päälle -> paras puku palkitaan! Palkintona illallinen kahdelle Mustassa Lampaassa (arvon n. 200 e) 
 4. Riennä Albatrossiin, ja ilmoittaudu, saat portilla tapahtumapassin. 
 5. Ruokailun jälkeen varaudu pistämään parastasi yhteistyökumppaneitten rastipisteillä -> Täydellä passilla osallistut arvontaan, jossa voit voittaa yöpymisen Hotellilaiva Wuoksessa kahdelle aamiaisineen (arvon n. 170 e)!
 6. Nauti juomaa, seuraa mahottoman mahtavaa ohjelmaa 
 7. Laula Huasteleppa levveemmin - Timi Lexikonin mukana 
 8. Piletä pinkissä asussasi Rakkauden Ammattilaisten säestyksellä 
 9. toista kohtia 6-8
  ...... 

Tänä vuonna yhteistyökumppanien rastipisteillä pääset ainakin tunnistamaan hyvän palvelun tuoksun, polkemaan sähköä, puhdistuttamaan puhelinta, pelaamaan pajatsoa, valokuvauttamaan itsesi ja ystäväsi, pelaamaan hedelmäpeliä sekä osallistumaan YrittäjäTinderiin!    

Hulabaloon juontaa Juha "Jylhis" Jylhäsalmi  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tapahtuma on tarkoitettu yrittäjille ja yrittäjien ystäville, henkilökunnalle, asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille - tervetuloa mukaan!  

Osallistumismaksu on 25 e / hlö.  Hintaan sisältyy alkudrinkki, ruoka, yksi ruokajuoma  (viini/olut/siideri) sekä illan ohjelma mahtavassa seurassa. Menu: Bbq possupataa, riisi, salaatti ja patonki. Ilmoittautuminen on sitova.  2.5. jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista joudumme perimään koko osallistumismaksun.

Seuraa tapahtumaa facebook -sivuillamme!

Lisätietoa: toiminnanjohtaja Kirsi Sisso-Litmanen, . puh. 044 568 0509