Etsi

YOM VARKAUS: Liikkuva kuva (digistartti)

YOM VARKAUS: Liikkuva kuva (digistartti)

Aika

22.2.2019 | 9:00 - 16:00

Paikka

Varkaus

Hinta

HINTA (sis. kaikki kulut): 100€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 200 € / muu osallistuja
Koulutus

Liikkuva kuva -koulutukset

Tervetuloa Yritys oppii ja menestyy palvelun liikkuvan kuvan poluille mestari-videoijaksi. Koulutus koostuu kolmesta jaksosta (Digistartti, Digikäyttäjä ja Digitrainer) joissa opimme käytännössä tekemällä liikkuvan kuvan tekemistä, editointia, julkaisemista ja näkyvyyden optimointia. Voit osallistua yhdelle haluamallesi, tai osallistua kaikkiin kolmeen ja ottaa rajun digiloikan yrityksenne näkyväksi tekemisessä. Katso tarkemmat kuvaukset ja mieti mikä lähtötasonne on. Näin saadaan paras mahdollinen paketti kasattua juuri teille. Voit kasata itsellesi myös polun Digistartista aina Digitrainer asti.

Digistartti - Liikkuva kuva

Tässä teille päivän peruskurssi näkyväksi tekemisestä. Liikkuvasta kuvasta ja sen käyttämisestä liiketoiminnasta. Ennen kaikkea videoiden tekemisestä ketterästi muuttuvassa toimintaympäristössä. Puristetaan yhteen päivään video alusta loppuun ja julkaistaan se.

ESITIEDOT: Teillä ei tarvitse olla mitään osaamista tai tietoa ennestään. Tämä on aloituspäivä ja tässä katsotaan yhdessä kaikki A:sta Ö:hön ja pidemmällekin. Tarpeidenne mukaan. Aiempaa osaamista ei tarvita. Innostusta kyllä. Opitaan kokeillen ja yhdessä. Todellinen starttipaketti olla pääset organisaatiossanne hyvin käyntiin elävän kuvan maailmassa. Päivässä video julkaistuna on siis iso tavoitteemme. Ja osaamisen jakaminen organisaatiossa sen jälkeen.

Ota mukaasi seuraavia välineitä:

  • Tablet- laite, jolla voit tallentaa videota. Suosimme Applen iPad- laitteita, joka ei ole montaa vuotta vanha. Se on helpoin kikkare saada nopeasti aikaan hyvää jälkeä. Jos siis haluat johonkin panostaa, niin tämä on se laite, johon investoida. Se maksaa itsensä takaisin moninkertaisena. Eikä ole montaa satasta.
  • Innostus ja ilo - kokeilunhalu - opimme paljon kokeilemalla ja yhdessä
  • Jos yrityksessänne on käytössä jotakin videoiden julkaisun kanavia jo ennestään, niin varmista niihin pääsy (eli käyttäjätunnus ja salasana). Ei ole mitenkään pakollista. Perustamme ketterästi teille omat kanavat, jos mitään ei ole käytössä. Kokeilemalla oppii.

KOULUTTAJA: Tom Hagelberg p. 050 331 5755 tai tom.hagelberg(at)tamora.fi , Tamora Oy.

TOTEUTUSAJANKOHTA: pe 22.2.2019, VARKAUS klo 9-16. Koulutuspäivä on 7 h mittainen. Muistetaan syödä myös välissä.

Koulutuksen hinta (sis. kaikki kulut): 100€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 200 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh. 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun

Ilmoittautumiset 14.2.2019 mennessä osoitteesta: bit.ly/starttiliikkuvakuvavarkaus

LISÄTIETOJA: Arto Sepponen p. 044 337 0230 tai arto.sepponen(at)navitas.fi

JÄRJESTÄJÄ: Yritys oppii ja menestyy -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama.