Etsi

YOM IISALMI: Tuottavampaa some-markkinointia (digikäyttäjä)

YOM IISALMI: Tuottavampaa some-markkinointia (digikäyttäjä)

Aika

14.3.2019 | 17:00 - 20:30

Paikka

Iisalmi

Hinta

HINTA (sis. kaikki kulut): 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja
Koulutus

Tuottavampaa some-markkinointia (Digikäyttäjät)

KOHDERYHMÄ: Pk-yrityksille ja näiden henkilökunnalle

PAIKKA JA AIKA: Iisalmi To 14.3.2019 klo 17-20:30 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta)

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena verkkomarkkinointi.

KENELLE: Koulutus on suunnattu sinulle, joka käytät sosiaalista mediaa markkinoinnissa, mutta haluat kehittää itseäsi ja saada somesta enemmän irti.

Koulutuksessa käsitellään osallistujien toiveita somen käytöstä. Käsittelyyn otetaan erityisesti kuva- ja videosisällön hyödyntäminen, eri kanavien roolit kokonaisuuden kannalta, useiden kanavien hallinnoiminen, ja mittaaminen.

Osana koulutusta tutustutaan ja analysoidaan suomalaisten pk-yritysten somen menestystarinoita niistä yhdessä oppien.

ESITIEDOT: Koulutukseen osallistuaksesi sinun tulee käyttää sosiaalista mediaa yrityksesi markkinoinnissa. Sillä, mitä kanavia käytät, ei ole merkitystä.

TOTEUTUSTAPA: Koulutusmenetelmät ovat osallistavia ja toiminnallisia. Koulutus räätälöidään osallistujien toiveiden mukaisesti, minkä vuoksi lähetetään ennakkokysely noin viikkoa ennen koulutusta.Tässä koulutuksessa ei perusteta some-profiileja, mutta some-kanaviin liittyviä kysymyksiä käydään käytännössä läpi osallistujien toiveiden mukaisesti.

HINTA (sis. kaikki kulut): 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

ILMOITTAUTUMISET KE 6.3.2019 MENNESSÄ OSOITTEESTA: bit.ly/tuottavasomeiisalmi

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh. 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

LISÄTIETOJA: Tuija Kokkonen p. 040 179 8150 tai tuija.kokkonen(at)ysao.fi

JÄRJESTÄJÄ: Yritys oppii ja menestyy -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama.