Etsi

YOM KUOPIO: Toimiva verkkokokous (digistarttaaja)

YOM KUOPIO: Toimiva verkkokokous (digistarttaaja)

Aika

8.5.2019 | 17:00 - 20:30

Paikka

Kuopio

Hinta

50 € / osallistuja (pk-yrittäjät ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savosta, henkilöstön määrä 1-249) TAI 100 € / muu osallistuja
Koulutus

DIGISTARTTAAJAN TYÖPAJA: Toimiva verkkokokous

PAIKKA JA AIKA: Kuopio ke 8.5. klo 17:00 - 20:30

KOHDERYHMÄ: Pk-yrityksille ja näiden henkilöstölle

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena verkkomarkkinointi.

KENELLE: Koulutus sopii sinulle, joka haluat oppia säästämään aikaa ja rahaa verkkokokouksia hyödyntäen. Et kuitenkaan vielä koe oloasi kotoisaksi verkkokokouksissa, vaikka olet jo saattanut sellaisiin osallistuakin.

SISÄLTÖ: Kukaan ei voi kiistää verkkokokousten hyötyjä, kuten matkakustannusten vähenemistä, ajan säästöä ja helppoutta - näin siis ainakin teoriassa. Usein kuitenkin alussa menee aikaa toimimattoman tekniikan setvimiseen, eikä osa osallistujista kuitenkaan onnistu pääsemään mukaan. Lisäksi verkkokokous vaatii hieman toisenlaista orientoitumista, kun vuorovaikutus jää ohuemmaksi kuin kasvokkain tavatessa.

Tässä koulutuksessa käydään läpi eri ohjelmistoja verkkokokousten toteuttamiseksi, järjestelmävaatimukset, tarvittava laitteisto, valmistautuminen verkkokokoukseen (niin järjestäjän kuin osallistujankin), sekä onnistuneen kokouksen juoksuttaminen. Perehdymme syvemmin veloituksettomaan Join.me -järjestelmään, ja harjoittelemme käyttämään verkkokokouksen yhteistyötä tukevia työkaluja (chat, dokumenttien jako ja muokkaaminen yhdessä).

TOTEUTUSTAPA: Koulutus on työpajamuotoinen, jossa pääset itse ohjatusti harjoittelemaan verkkokokousten järjestämistä ja niihin osallistumista. Osallistujilla tulee olla mukana omat laitteet (kannettava tietokone, iPad tai Android-tabletti), joilla palvelun käyttöä käydään läpi.

ESITIEDOT: Koulutukseen osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla ennakkotietoa tai -osaamista verkkokokouksista. Riittää että osaat käyttää omaa laitettasi.

KOULUTUKSEN HINTA (sis. kaikki kulut):50 € / osallistuja (pk-yrittäjät ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savosta, henkilöstön määrä 1-249) TAI100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms.)

HUOM: Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Koulutukseen mahtuu max. 15 osallistujaa. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Ilmoittautuminen ti 30.4.2019 mennessä osoitteesta: bit.ly/starttaajaverkkokokouskuopio

LISÄTIETOJA:

Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai  

Yritysyhteyshenkilö Heli Kauppinen, p. 050 522 9974 tai