Etsi

YOM SUONENJOKI: Brändi kuntoon ammattilaisten ohjauksessa (digitrainer)

YOM SUONENJOKI: Brändi kuntoon ammattilaisten ohjauksessa (digitrainer)

Aika

26.4.2019 | 9:00 - 12:30

Paikka

Suonenjoki

Hinta

(yhteensä 14 tuntia) (sis. kaikki kulut): 210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 750 € / muu osallistuja
Koulutus

Bränditrainer - Brändi kuntoon ammattilaisten ohjauksessa

PAIKKA JA AIKA: Suonenjoki pe 26.4. klo 9-12:30 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta)

Tässä valmennuksessa pääset luomaan ja rakentamaan yrityksesi brändiä vaiheittain ammattilaisten johdolla. Bränditrainer pienryhmässä yrityksiä sparrataan luomaan oma brändimanuaali ja jokaisen yrityksen omaa brändityötä ohjaa brändinrakentamiseen erikoistuneet liiketoiminnan ja luovan alan asiantuntijat. Jokaisella yrityksellä on koulutuksen jälkeen syvällinen käsitys brändistä, sen merkityksestä liiketoiminnassa sekä oma brändimanuaali ohjaamassa brändin suunnitelmallista johtamisesta tulevaisuudessa.

KENELLE: Omaat perustiedot brändistä ja sen rakentamisen vaiheista. Sinulla on aito kiinnostus ja halu kehittää brändiäsi entistä paremmaksi ammattilaisten sparraamana. (Ensimmäisellä kerralla sovitaan bränditrainer -ryhmän seuraavat tapaamiset.)

KOULUTTAJA: Minna Sutinen KTM sekä luovan alan asiantuntija AD, Projectico Oy 050 545 1492 | Projectico on brändinrakentamiseen erikoistunut toimija, jolla on vuosien kokemus erilaisten brändien rakentamisesta niin henkilö, yritys kuin julkisella sektorilla.

TOTEUTUSTAPA: Valmennus on 4 x 3,5h mittainen. Muistetaan syödä myös välissä. Ensimmäinen Bränditrainer päivä on tiedossa yhteisesti ja jatkotapaaminen sovitaan ryhmässä ensimmäisellä tunnilla.

HINTA: (yhteensä 14 tuntia) (sis. kaikki kulut): 210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 750 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

Ilmoittautumiset 18.4.2019 mennessä osoitteesta: bit.ly/bränditrainersuonenjoki

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh.4 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun

LISÄTIETOJA: Yritysyhteyshenkilö Jaana Kapustamäki p. 040 141 7494 tai jaana.kapustamaki(at)savogrow.fi