Etsi

Emergency banner

Kauppaa & verkostoja Bisnesrehveillä 

Kauppaa & verkostoja Bisnesrehveillä 

Aika

30.10.2019 | 15:00

Paikka

Ravintola Intro
Verkostoituminen

Tarvitsetko asiakkaita, kauppaa, yhteistyökumppaneita? 

Tervetuloa mukaan Bisnesrehveille kontaktoitumaan muihin yrittäjiin! Rehveillä tutustutaan ryhmäkeskustelujen ja speed date -tapaamisten avulla. Voit valmistautua varaamalla mukaasi käyntikortteja ja/tai esitteitä sekä harjoittelemalla yrityksesi tarinan kertomista ytimekkäästi parissa minuutissa. Mukaan voit ottaa sen mitä pystyt käsissäsi kantamaan.

Ilmoittautumislomaketta täyttäessäsi huomioi nämä:

Ilmoittautumislomakkeen lisätietoa kentässä voit kertoa yrityksestäsi olennaisen yhdellä lauseella. Loput voit kertoa paikanpäällä.Ilmoittautumislomakkeen osoitekentässä voit kertoa myös sosiaalisen median osoitteesi.

Olitpa sitten uusi tai vanha yrittäjä,  niin älä jää yksin kököttämmään vaan ilmoittaudu reippaasti mukaan - osallistumalla maksuttomaan tilaisuuteen et häviä mitään!

Kahvia/teetä/smoothieta ja suolaista piirakkaa on tarjolla klo 15 alkaen. ILMOITTAUDU MUKAAN 24.10. mennessä!

Ja mitä ihmettä?! Treffit ovat maksuttomat, mukaan mahtuu 80 ensiksi ilmoittautunutta! Huomaa, että ilmoittautuminen on kuitenkin sitova, joten jos ilmoittaudut, etkä pääsekään saapumaan, etkä peru varaustasi viimeistään 24.10 mennessä, niin joudumme lähettämään sinulle 50 euron laskun :(  

Tilaisuuden tarjoavat: LÄHITAPIOLA                        MEHILÄINEN

                                                                   

 

Lisätietoa: toiminnanjohtaja Kirsi Sisso-Litmanen, . puh. 044 568 0509

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen liittyvä sähköposti