Etsi

Strategia? -koulutusta pk-yrittäjille

Strategia? -koulutusta pk-yrittäjille

Aika

28.10.2019 | 11:00 - 29.10.2019 | 12:00

Paikka

Tahko

Hinta

290 e
Koulutus

Kuopion Yrittäjät tarjoaa nyt jo toisen kerran jäsenyrityksille mahdollisuuden hakea mukaan järeään strategiakoulutukseen, joka järjestetään lokakuussa 2019. Strategiakoulutuksen vetää Mika Sutinen, kokenut kasvun osaaja ja hallitusammattilainen, joka toimi aiemmin esimerkiksi Musti ja Mirri –ketjun toimitusjohtajana ja valittiin vuonna 2017 vuoden liikemieheksi. - Haluamme korostaa strategiatyön merkitystä myös kasvuhalukkaissa pk-yrityksissä, sanoo koulutusidean "äiti", Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja Sirpa Karppi.

Strategiakoulutus järjestetään neljässä vaiheessa:

1. Ennakkokysely asiakkaillesi, toteuttajana Feelback Oy

2. Lunch-to-lunch koulutus Tahkovuorella 28. - 29.10.

3. Jälkisparraus Talentreen toimesta 14.11. 

4. Strategian piirtäminen kuvaksi Mainostoimisto X:n toimesta

Mikä erottaa yrityksesi kilpailijoistasi nyt ja tulevaisuudessa? Onko yritykselläsi kasvutavoitteita, aikomus työllistää enemmän henkilökuntaa tai kansainvälistyä? Kristallinkirkas strategia on yrityksellesi menestymisen tae  - hae mukaan koulutukseen täyttämällä hakemus täällä 15.9. mennessä! 

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti, ja niiden perusteella valitaan 20 yritystä jotka pääsevät hiomaan strategiaansa Tahkolla. Kaikille hakemuksen jättäneille ilmoitetaan pääsystä koulutukseen syyskuun loppuun mennessä. 

Koulutuspaketin hinta osallistujille 290 e / hlö, leirille voi osallistua yksi henkilö/yritys. Hinta sisältää kaikki ylläkerrotut neljä osa-aluetta majoittumisineen ja ruokailuineen. Osallistuminen edellyttää Kuopion Yrittäjien jäsenyyttä. (Jos et vielä ole jäsen, voit hoitaa asian kuntoon täällä: yrittäjät.fi/liity) 

Tee hyvä päätös yrityksesi kehittämisestä ja hae mukaan!

Lisätietoa koulutuksesta Sirpa Karppi, puh. 050 502 3625 ja käytännön järjestelyistä Kirsi Sisso-Litmanen, puh. 044 568 0509

Yhteistyössä: