Etsi

Vuonna 85 - KUOPIO rock-musikaali

Vuonna 85 - KUOPIO rock-musikaali

Aika

17.7.2019 | 17:00

Paikka

Rauhalahti Teatteri

Hinta

Jäsenyrittäjille 39 e - normaalihinta 57 e
Hyvinvointi

Vuonna 85 -Kuopio remix kertoo tarinan Kuopion kesästä 1985, sekä Turmiolan Tommista, joka sattumalta rakastuu Vänärillä Karoliinaan. Tampereen Lokomokin vaihtuu Savon Selluksi ja jääkiekko jalkapalloksi. “Olemme etuoikeutettuja ja ylpeitä siitä, että Savon tunnetusti huumorintajuinen kansa haluaa nähdä tämän meille kovin tärkeän musiikkikomedian. On jännittävää nähdä minkälaisen mausteen tarina saa, kun se sijoitetaan jonnekin muualle kuin Tampereelle”, kertoo näytelmän toinen käsikirjoittaja Heikki Syrjä. Kaikkien henkilöhahmojen nimet ja myös musikaalin tapahtumat on otettu suomirock-ikonien Juice Leskisen, Eppu Normaalin ja Popedan kappaleista.

Rok, rok! Kuopion Yrittäjät tarjoaa jäsenistölleen ainutlaatuisen teatteri-illan Rauhalahti Teatterissa 17.7. 2019 klo 17 alkaen.

Ohjelman alussa tutustumme Ismo Apellin johdattamana Vuonna 85 -Kuopio kulisseihin, jonka jälkeen ruokailemme (piirakka ja salaatti). Näytös alkaa klo 19, ja väliajalla nautimme kahvit marjapiirakan kera.   

Kuopion Yrittäjien jäsenille osallistumismaksu on 39 e ( sisältää teatterilipun, lasillisen kuohuviiniä, kurkistuksen kulisseihin, kevyen ruokailun sekä väli-aikatarjoilun). Lämpimästi tervetuloa yhteiseen teatterielämykseen! Kaksi osallistujaa / yritys.

Ilmoittautumiset esitykseen 26.6. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova, 26.6. jälkeen tulleista peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Teatteriliput jaetaan tapahtumaan saavuttaessa. Lippuja esitykseen on rajattu määrä. 

Lisätietoa esityksestä: www.rauhalahtiteatteri.fi