Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Bisnesrehvit

Bisnesrehvit

Aika

27.10.2020 | 15:00

Paikka

Hygge Bro

Hinta

jäsenille maksuton, ei-jäsenet 90 e
Verkostoituminen

Tarvitsetko asiakkaita, kauppaa, yhteistyökumppaneita? 

Tervetuloa mukaan Bisnesrehveille kontaktoitumaan muihin yrittäjiin! Rehveillä tutustutaan ryhmäkeskustelujen ja speed date -tapaamisten avulla. Voit valmistautua varaamalla mukaasi käyntikortteja ja/tai esitteitä sekä harjoittelemalla yrityksesi tarinan kertomista ytimekkäästi parissa minuutissa. Mukaan voit ottaa sen mitä pystyt käsissäsi kantamaan.

Ilmoittautumislomaketta täyttäessäsi huomioi nämä:

Ilmoittautumislomakkeen lisätietoa kentässä voit kertoa yrityksestäsi olennaisen yhdellä lauseella. Loput voit kertoa paikanpäällä. Ilmoittautumislomakkeen osoitekentässä voit kertoa myös sosiaalisen median osoitteesi.

Olitpa sitten uusi tai vanha yrittäjä,  niin älä jää yksin kököttämmään vaan ilmoittaudu reippaasti mukaan - osallistumalla maksuttomaan tilaisuuteen et häviä mitään!

Kahvia/teetä/smoothieta ja suolaista purtavaa on tarjolla klo 15 alkaen. 

Ja mitä ihmettä?! Treffit ovat jäsenille maksuttomat, mukaan mahtuu 30 ensiksi ilmoittautunutta! Huomaa, että ilmoittautuminen on kuitenkin sitova, joten jos ilmoittaudut, etkä pääsekään saapumaan, etkä peru varaustasi viimeistään viikkoa aiemmin, niin joudumme lähettämään sinulle 50 euron laskun :(  

Lämpimästi tervetuloa mukaan !

Bisnesrehvit sinulle tarjoaa:

Pyydämme sinua tutustumaan järjestömme laatimaan koronaohjeistukseen koskien tapahtumiin osallistumista ja noudattamaan ohjeita. Ohjeistus liitteenä. 

Kiitos!