Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Strategia pähkinänkuoressa - Mika Sutisen koulutus PERUTTU

Strategia pähkinänkuoressa - Mika Sutisen koulutus PERUTTU

Aika

11.11.2020 | 11:00

Paikka

Iso Valkeinen -sali

Hinta

Jäsenet 59€ / Ei jäsenet 79€
Koulutus

Huom! PERUTTU

Vähäisen osallistujamäärän vuoksi peruutamme tapahtuman.

 

"Moni yrittäjä ajattelee, että strategiatyö on joko liian monimutkaista tai liian korkealentoista jotta siitä saisi otteen tai tarvittavaa hyötyä. Käytännössä yrityksen strategiatyö on parhaimmillaan kuitenkin yksinkertaista ja maanläheistä suunnittelua, joka linjaa ja laittaa yrittäjän liiketoiminnan kehitystyön perustellusti tärkeysjärjestykseen," sanoo vuoden 2017 liikemies ja hallitusammattilainen Mika Sutinen

Tervetuloa mukaan Mika Sutisen vetämään aktiiviseen strategiailtapäivään 11.11. klo 11-16

Aloitamme päivän yhteisellä lounaalla. Tarjolla on tiukka paketti strategista suunnittelua pien- ja pk-yrityksen näkökulmasta. 

Koulutus keräsi viimevuonna huimasti positiivista palautetta ja luokittautui pistemäärällisesti arvostelussa vuoden korkeimpiin arvosanoihin. Mika avasi strategiatyötä simppelimpään ja selkeämpään suuntaan, mistä osallistujat saivat poimittua konkreettisia työkaluja toimintaansa. 

Puheenvuoron koulutuksessa pitää Osuuspankin asiakkuusjohtaja Arto Rantalainen. 

Koulutuksen hinta sitältää itse koulutuksen sekä lounaan ja iltapäiväkahvit. Mukaan mahtuu 50 esimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan oheisella ilmoittautumilomakkeella!

Yhteistyössä OP Pohjois-Savo

 

Pyydämme sinua tutustumaan järjestömme laatimaan koronaohjeistukseen koskien tapahtumiin osallistumista ja noudattamaan ohjeita. Ohjeistus liitteenä. 

Kiitos!