Etsi

Emergency banner

Yrittäjän päivän venetsialaiset

Yrittäjän päivän venetsialaiset

Aika

5.9.2020 | 18:00

Paikka

Saana

Hinta

55 e
Juhlat

Nyt jos koskaan on aika juhlia yrittäjyyttä! Tänä vuonna Yrittäjän päivää juhlitaan 5.9. klo 18 alkaen Saanalla Venetsialaisten, hyvän ruuan ja ohjelman merkeissä. Tapahtumassa palkitaan myös vuoden Yrittäjä yhdessä yhteistyökumppani Nordean kanssa. 

Haluatko juhlistaa yrittäjäuraasi yrittäjäristillä? Juhlassa luovutamme yrittäjäristit ne tilanneille, katso tietoa yrittäjäristien tilaamisesta täältä.Sovi vielä yrittäjäristisi luovuttamisesta juhlassa olemalla yhteydessä Kirsiin, puh. 044 5680809. Risti kannattaa tilata hyvissä ajoin, että se ehtii saapua tilaamaasi osoitteeseen.

Menu:
Alkuruoka: possurillette, omena-chilihilloke, paahdettua leipää
Pääruoka: paikallista kuhaa, porkkanapyre, voi-valkoviinikastike
Jälkiruoka: vanilja panna cotta, marinoituja kauden marjoja

Illalliskortti juhlaan maksaa 55 euroa / hlö ja se maksetaan Saanalle suoraan saavuttaessa. Illalliskortin hintaan sisältyy hyvän seuran ja ohjelman lisäksi ylläoleva menu, yksi viinikaato ja alkudrinkki. 

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova, 21.8. jälkeen tulevista muutoksista ja peruutuksista perimme osallistumismaksun.

Olet lämpimästi tervetullut,  mukaan voit ottaa avecin tai saapua yksin. Ohjelmasta kerromme lisätietoa vähän myöhemmin..

Yhteistyössä: