Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tie Menestykseen - Bisnesrehvit

Tie Menestykseen - Bisnesrehvit

Aika

24.11.2020 | 15:00

Paikka

Ohjelmaravintola Maxim
Verkostoituminen

Ilmoittautumislomake on sulkeutunut.

Tahdotko vielä mukaan? Ota yhteyttä Kirsiin 044 568 0509

Tie Menestykseen - Aloittaneesta yrityksestä onnistujaksi!

Tervetuloa nostamaan yrityksesi tunnettuutta Bisnesrehveille sekä verkostoitumaan muihin yrittäjiin. Tilaisuuden avaa Arttu Puhakka puheenvuorollaan resilienssistä. Tapahtuman vetäjänä toimii Harri Juntunen. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Uusyrityskeskuksen Tie Menestykseen- hankkeen kanssa.

Puheenvuoron tilaisuudessa pitää myös Heta Malinen Kuopion Kriisikeskukselta.

Ohjelma

15.00 Arttu Puhakan puheenvuoro

16.00 Kahvit

16.30 Bisnesrehvit

Resilienssi - Arttu Puhakka

Työelämän kimmoisuus viittaa resilienssiin, kykyyn ponnahtaa takaisin vastoinkäymisen jälkeen. Resilienssiin vaikuttaa monet tekijät, joten sitä kannattaa vahvistaa monin keinoin. Resilienssin osatekijänä on muutosjoustavuus ja uudistumiskyky, jonka taustalla on uskomus omasta oppimiskyvystä (kasvun asenne).

Bisnesrehvit - Tarvitsetko asiakkaita, kauppaa, yhteistyökumppaneita?

Tervetuloa mukaan Bisnesrehveille kontaktoitumaan muihin yrittäjiin! Rehveillä tutustutaan ryhmäkeskustelujen ja speed date -tapaamisten avulla. Voit valmistautua varaamalla mukaasi käyntikortteja ja/tai esitteitä sekä harjoittelemalla yrityksesi tarinan kertomista ytimekkäästi parissa minuutissa. Mukaan voit ottaa sen mitä pystyt käsissäsi kantamaan.

Kuvaa ilmoittautumislomakkeen lisätietoa kentässä yrityksestäsi yhdellä lauseella. Loput voit kertoa paikanpäällä.

 

Arttu Puhakka työskentelee suunnittelijana koulutus- ja kehittämispalvelu Aducatessa. Puhakka on sertifioitu ratkaisukeskeinen työyhteisö –kouluttaja, valmentaja ja tietoisuustaito ohjaaja, Erätauko fasilitaattori ja kouluttaja. Puhakka on valmentanut sekä yksityisen että julkisen sektorin esimiehiä ja työntekijöitä. Hänen pitämissään koulutuksissa ja valmennuksissa on ollut liki 13000 osallistujaa.

 

Pyydämme sinua tutustumaan järjestömme laatimaan koronaohjeistukseen koskien tapahtumiin osallistumista ja noudattamaan ohjeita. Ohjeistus liitteenä. 

Kiitos!