Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Rahhoo tulloo kahvit - Kuopion Yrittäjät ja BNI Timantti yhteistyö

Rahhoo tulloo kahvit - Kuopion Yrittäjät ja BNI Timantti yhteistyö

Aika

11.12.2020 | 14:00

Paikka

Intro Social

Hinta

Maksuton
Verkostoituminen

Tervetuloa Kuopion Yrittäjien ja BNI Timantti Kuopion Rahhoo tulloo -kahveille! 

Aina kaikki sanoo että nyt bisnekset alkaa pyörimään ja rahhoo tulloo, kun tulet tänne koulutukseen. Nyt me teemme saman lupauksen. Välillä rahhoo tulloo ja välillä rahhoo männöö. Tule ottamaan selvää kumminko päin se tällä kertaa on!

Rahhoo tulloo kahveissa tartutaan härkää sarvista ja pienryhmissä hankitaan parin tunnin aikana kaikille pöytäsuerueen yrittäjäkolleegoille suositukset heille potentiaalisista asiakkaista. Näin jokainen Rahhoo tulloo kahveille osallistuja antaa toisilleen 2 - 5 suositusta. Näiden suositusten avulla pääsee tapamaan potentiaalisia asiakkaita ketkä ovat kiinnostuneet sinun yrityksen palveluista. Taapaamisten kautta saadaan tehtyä kauppaa. Eli Rahhoo tulloo!!! 

Tule mukaan, niin liiketoimintasi kasvaa entisestään ja elämän laatu paranee kahvikupposen tai muun tuopposen/lasillisen äärellä :) 

Kuopion Yrittäjien yhteistyö Kuopion BNI Timantti ryhmän kanssa antaa uuden tehokkaan verkostoitumiskanavan. Yhteistyötapahtumissa tutustut Kuopion alueen tehokkaimpiin yrittäjiin ja yhteistyömahdollisuutesi kasvavat huomattavasti.

BNI:sä toiminta keskittyy toisen henkilön pyyteettömään auttamiseen luomalla uusia kaupanteko mahdollisuuksia ulkoisten suositusten muodossa. Kerro kenen kanssa sinä haluaisit tehdä kauppaa, joku meistä tuntee hänet ja avaa sinulle ovet uusin kauppoihin.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, joten voit saapua paikalle ilman erilistä ilmoittautumista. Juotavat ja syötävät omakustanteisesti.

Tervetuloa!

Pyydämme sinua tutustumaan järjestömme laatimaan koronaohjeistukseen koskien tapahtumiin osallistumista ja noudattamaan ohjeita. Ohjeistus liitteenä. 

Kiitos!