Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Strategia pähkinänkuoressa - Mika Sutisen koulutus

Strategia pähkinänkuoressa - Mika Sutisen koulutus

Aika

14.10.2021 | 9:30

Hinta

livenä 50€, etänä 25€
Koulutus

"Moni yrittäjä ajattelee, että strategiatyö on joko liian monimutkaista tai liian korkealentoista jotta siitä saisi otteen tai tarvittavaa hyötyä. Käytännössä yrityksen strategiatyö on parhaimmillaan kuitenkin yksinkertaista ja maanläheistä suunnittelua, joka linjaa ja laittaa yrittäjän liiketoiminnan kehitystyön perustellusti tärkeysjärjestykseen," sanoo vuoden 2017 liikemies ja hallitusammattilainen Mika Sutinen

Tarjolla on tiukka paketti strategista suunnittelua pien- ja pk-yrityksen näkökulmasta.

Tervetuloa mukaan Mika Sutisen vetämään aktiiviseen strategiailtapäivään 14.10. klo 9.30-15.00. Tapahtumaan voit osallistua joko livenä tai etänä. 

Ohjelma:

Klo 9 aamukahvit ja ilmoittautuminen 

Klo 9.30 Strategiakoulutus alkaa

Klo 12 - 13 Lounastauko

Klo 13 Koulutusjatkuu

Klo 15 Tilaisuus päättyy 

Koulutus keräsi vuonna 2019 huimasti positiivista palautetta ja luokittautui pistemäärällisesti arvostelussa vuoden korkeimpiin arvosanoihin. "Mika avasi strategiatyötä simppelimpään ja selkeämpään suuntaan, mistä osallistujat saivat poimittua konkreettisia työkaluja toimintaansa", kerrottiin palautteessa. 

Koulutuksen hinta paikanpäällä osallistujille jäsenille on 50€ ja Teamsin kautta striimiä seuraavalle 25€.  Vastaavat ei-jäsen hinnat ovat 80€ ja 55€. IsoValkeisella (Hotelli IsoValkeinen, Majaniementie 2) osallistujille hintaan sisältyy aamukahvi ja buffetlounas, koulutus sekä aineisto. ILMOITTAUDU MUKAAN 1.10. mennessä.

 

Yhteistyössä: 

 

Kiitos!