Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Äänestä yrittäjää - facebook-live

Kuntavaalien facebook -live, äänessä yrittäjäehdokkaat!

Kuntavaalien facebook -live, äänessä yrittäjäehdokkaat!

Aika

19.5.2021 | 18:00

Paikka

Facebook -live

Järjestämme Facebook -kuntavaali -liven jossa lauteille pääsevät jäsenyrittäjäehdokkaat vastaamaan Sirpa Karpin ja Jani Sormusen esittämiin kiperiin kysymyksiin - myös sinä voit lähettää kysymyksiä Facebookin kautta ehdokkaille. Tulossa on vauhdikas tilaisuus, tule kuulolle 19.5. klo 18 Kuopion Yrittäjien Facebook-sivuille (www.facebook.com/kuopionyrittajat)    

Mukaan olemme kutsuneet tiedossamme olevat kuopiolaiset jäsenyrittäjäehdokkaat - jos kuulut joukkoon mutta et ole saanut kutsua, kilauta Kirsille, puh. 044 5680509. Ehdokkaat kokoontuvat livenä (koronarajoituksin) Hygge Bron kabinettiin. Tervetuloa mukaan!

Miltä sinun kotikaupunkisi tai -kuntasi näyttäsi, jos siellä ei olisi yrityksiä? Mistä ostaisit ruuat? Kuka korjaisi pyöräsi tai autosi? Kuka leikkaisi hiuksesi? Mihin veisit lapset tai vanhukset hoitoon? Missä sinä kävisit töissä? Missä ystäväsi? Mistä syntyisivät ne verotulot, joiden avulla rahoitetaan kunnan järjestämisvastuulla olevat palvelut kaikenikäisille kuntalaisille? Näitä kysymyksiä kannattaa miettiä, kun valitsee, ketä äänestää kuntavaaleissa.

Kuntavaaliehdokkaan kannattaa pohtia, millaisilla päätöksillä taataan se, että kunnassa on yrityksiä, joista asukkaat saavat työtä, ruokaa ja palveluita ja kunta verotuloja. Kuntavaaleissa päätetään siitä, onko yrityksillä kunnassa tulevaisuutta vai ei.

Suomen Yrittäjien kuntavaaliohjelma Ei kuntaa ilman yrityksiä käy läpi kuntapäättäjälle ja asioita tarkkaan pohtivalle äänestäjälle tärkeimmät asiat yrittäjien näkökulmasta.