Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hyvän olon perjantaikahvit

Hyvän olon perjantaikahvit

Aika

19.3.2021 | 14:00

Paikka

Toimeenpanotaito muuttaa hyvät aikomukset tuloksiksi.
Hyvinvointi

Tervetuloa etänä järjestettävään Hyvän olon perjantaikahville Teamsin välityksellä. Kahveilla hyvinvointialan yrittäjät pitävät noin 20 minuutin esityksiä hyvinvointiin liittyvistä aiheista.

Ensimmäinen Hyvän olon perjantaikahvit  järjestetään perjantaina 19.3. klo 14:00, jossa puhujana on Tarja Vartiainen (Roihu Coaching Oy). Aiheena meillä on volitio eli toimeenpanokyky.

Volitio eli toimeenpanotaito muuttaa hyvät aikomukset tuloksiksi

Miksi vahvasti motivoituneetkaan ihmiset eivät välttämättä saavuta tavoitteitaan? Motivaatio on innostuksen ja vahvojen aikomusten tila, mutta motivaatio ei yksin riitä tulosten saavuttamiseen. Tarvitsemme volitiota eli toimeenpanotaitoa, joka on merkittävin ihmisen tavoitteen saavuttamista ohjaava tekijä. Volitio on taito, jota voidaan kehittää ja johtaa, jotta työvire suuntautuu tavoitteen kannalta oikeisiin asioihin. Volition kehittäminen näkyy työhyvinvoinnissa ja henkilöstön tuottavuudessa!

Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin, jonka kautta tapahtumaan pääsee osallistumaan.

Haluaisitko tuottaa sisältöä kahvihetkeen? Jäsenet voivat ilmoittautua puhujaksi seuraavan linkin kautta: https://bit.ly/2NlJHjF

Seuraavat sovitut kahvihetket:

Seuraavan kahvihetken meille pitää Leena Ståhlberg (SUUNTA-palvelut / OpoCoaching) 26.3. klo 14:00. Aiheena on Motivaatiotietous yrittäjän hyvinvoinnin ja jaksamisen tukena.

Perjantaina 7.5. klo 14:00 vuorossa on Anja Lappi (Anya Productions) ja aiheena on Yhteinen viestintä toimeenpanotaidon moottorina.

Perjantaina 14.5. klo 14:00 äänessä on Jouni Ortju (Laatukoulutus Jouni Ortju Ky) ja aiheena Arjen hallinnan perusteet; lepo, ruokailu, elämänrytmi, liiku, vältä. Seitsemän taitoa arjen hallintaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen liittyvä sähköposti