Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hyvän olon perjantaikahvit

Hyvän olon perjantaikahvit

Aika

7.5.2021 | 14:00

Paikka

Yhteinen viestintä toimeenpanotaidon moottorina.
Hyvinvointi

Tervetuloa etänä järjestettävään Hyvän olon perjantaikahville Teamsin välityksellä. Kahveilla hyvinvointialan yrittäjät pitävät minuutin esityksiä hyvinvointiin liittyvistä aiheista.

Perjantaina 7.5. klo 14:00 vuorossa on Anja Lappi (Anya Productions) ja aiheena on Yhteinen viestintä toimeenpanotaidon moottorina.

Viestinnällä vaikutetaan yleiseen ilmapiiriin, siihen, miten kukin toimija ja yhteisö rakentaa toimijaidentiteettiään ja mahdollisuuksiaan toimia. Viestinnällä voidaan joko antaa tilaa tai rajata ja torpata. Kuinka tasapainoilla viestinnässä tiedon, kokemuksen, rutiinien ja toisaalla uuden, tuntemattoman ja tulevan välillä ja tunnistaa hyvinvoinnin vaikutukset? Kulttuurialan yrittäjä alustaa aihetta muutaman esimerkin kautta, kertoo yrittäjäpolustaan ja keskeisistä huomioistaan ryhmissä työskentelystä, sipaisten teoriaa.

Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin, jonka kautta tapahtumaan pääsee osallistumaan.

Seuraavat sovitut kahvihetket:

Perjantaina 21.5. klo 14:00 äänessä on Jouni Ortju (Laatukoulutus Jouni Ortju Ky) ja aiheena Arjen hallinnan perusteet; lepo, ruokailu, elämänrytmi, liiku, vältä. Seitsemän taitoa arjen hallintaan.

Haluaisitko tuottaa sisältöä kahvihetkeen? Jäsenet voivat ilmoittautua puhujaksi seuraavan linkin kautta: https://bit.ly/2NlJHjF

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen liittyvä sähköposti