Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Minna Canth -foorumi

Minna Canth -foorumi

Aika

18.6.2021 | 9:00

Paikka

Hyvinvoiva johtaja – hymyilevä työyhteisö

Hinta

219 €/hlö (Jäsenyrittäjille -15% koodilla)
Koulutus

Minna Canth -foorumi 18.6.2021: Hyvinvoiva johtaja – hymyilevä työyhteisö

Tässä ajassa johtajilta ja esihenkilöiltä odotetaan paljon. On näytettävä esimerkkiä, synnytettävä psykologisen turvallisuuden ilmapiiriä, kannateltava työyhteisöä hankalina hetkinä, valmennettava ihmisiä tulokselliseen toimintaan ja pidettävä huolta työyhteisön hyvinvoinnista. Tämä on mahdoton tehtävä, ellei johtajan oma hyvinvointi ole kunnossa. Vuoden 2021 Minna Canth -foorumissa pureudumme siihen, miten johtaja voi edistää omaa hyvinvointiaan voidakseen sen kannattelemana pitää huolta myös työyhteisöstä. Luvassa on aiheen pohdintaa sekä tutkimuksen, kokemuksen että ratkaisujen näkökulmasta.

“Hyvinvointi ja sen tukeminen nousivat lähes yksimielisesti Minna Canth –foorumin suunnitteluryhmässä ensi kesän toteutuksen aiheeksi. Tuntuu, että ihmiset tarvitsevat nyt ratkaisumalleja sille, miten omaa ja toisten hyvinvointia voi lisätä. Näitä haluamme tarjota.” Soili Meklin.

Kahdeksas Minna Canth -foorumi järjestetään 18.6.2021 Kuopiossa, Hotelli Puijonsarven Puikkari-salissa, klo 9–16. Tunnelmallisen lähitapahtuman lisäksi tarjoamme mahdollisuuden fasilitoituun etäosallistumiseen. Ilmoittautuessasi sinun ei vielä tarvitse valita osallistutko paikan päällä tai etänä. Tapahtuma on suunnattu erityisesti johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille.

Koodilla ”YRITTÄJÄT” saa -15 % alennusta Minna Canth -foorumin normaalihinnasta (219 € sis. alv). Koodi on voimassa 9.5. saakka.

Esiintyjät

Pekka Pohjakallio, mentori, kehitysjohtaja Hintsa Performance 
JOHTAJATKAAN EIVÄT OLE YLI-IHMISIÄ

Merja Karjalainen, työelämäkehittäjä, tietokirjailija, ent. Työ Terveys Turvallisuus -lehden päätoimittaja
KUN SISUKAAN EI RIITÄ

Emilia Kujala, psykoterapeutti, kirjailija
RIITÄMMEKÖ KOSKAAN – ITSELLEMME?

Suvi Kohisevankoski, business coach
INHIMILLINEN, MERKITYSLÄHTÖINEN JOHTAJUUS

Arto O. Salonen, apulaisprofessori,
UEF HYMYILEVÄ TULEVAISUUS – PLANETAARINEN NÄKÖKULMA

Osta lippu täältä ➡ www.snellmanedu.fi/minnacanthfoorumi