Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjän päivän juhla Kesärannassa

Yrittäjän päivän juhla Kesärannassa

Aika

4.9.2021 | 18:00

Paikka

Kuopion Kesäranta

Hinta

39 e
Juhlat

Nyt on hyvä aika juhlia yrittäjyyttä!

Lämpimästi tervetuloa Kuopion Kesärantaan juhlimaan yrittäjyyttä ja Yrittäjän päivää hyvässä seurassa la 4.9. klo 18 alkaen.

Ohjelma:    

Klo 18 Saapuminen 
            Tervetulotoivotus, Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja Sirpa Karppi 
            Vuoden Yrittäjän palkitseminen yhteistyössä Nordean kanssa
Klo 19 Illallinen
Klo 21 Tunteet - organisaation poweriskelmää 

Menu, pöytiin tarjoiltu: 

Bliniä lisukkeineen

***
Häränpihvifileetä siivutettuna
Talon Calvados kerma kastike
Perunaa
Kasvikset

***
Kahvia/teetä ja pieni makea

Illalliskortin hinta on 39 e ja se sisältää menun, ohjelman sekä tervetulomaljan. Ilmoittautumisen yhteydessä voit varata juomapaketin, joka sisältää viisi juomaa (valinnan mukaan olut, siideri, lonkero, viini) hintaan 25 e. Juomapaketti maksetaan saavuttaessa Kesärantaan. Juhla on avec.

Pukukoodi: Smart Casual

Ilmoittautumiset 27.8. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova, 27.8. jälkeen tulleista muutoksista tai peruutuksista emme palauta osallistujamaksuja. Paikkoja juhlaan on rajoitettu määrä. 

Kuopion Taksiykköset on luotettava, laadukas ja aidosti kuopiolainen taksiyhtiö, joka vastaa juhlan taksipalveluista.Taksiykkösten auton tilaat helpoiten soittamalla, p. 0200 111 01. Taksiykköset ei veloita ennakkotilausmaksua - suosittelemme ennakkotilauksen tekemistä.  

Tunteet on kuopiolainen, 9-henkinen suurorkesteri, joka soittaa Poweriskelmää satojen keikkojen kokemuksella. Listalla on pääosin suomenkielistä menomusaa: Finnhitsejä, euroviisuja, suomipoppia ja käännösbiisejä usein radikaalistikin sovitettuna. Iso kokoonpano puhaltimineen ja lyömäsoittajineen taipuu myös souliin ja rokimpaan materiaaliin. Miehet punaisissa puvuissa takaavat hyvän meiningin monenlaiseen tilaisuuteen!

 


Tapahtumayhteistyössä mukana: