Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjien Kesäteatteritapahtuma: Toivo Ryynäsen elämä ja teot

Yrittäjien Kesäteatteritapahtuma: Toivo Ryynäsen elämä ja teot

Aika

1.7.2021 | 18:00

Paikka

Rauhalahti teatteri

Hinta

Jäsenen etuhinta 29 e
Hyvinvointi

Kuopion Yrittäjien kesäteatteritapahtuma yhteistyössä Lumme-energian kanssa järjestetään ensi-illan yhteydessä Rauhalahti Teatterissa. Iloa ja energiaa elämään tuo Jaakko Tepon menestysmusikaali Toivo Ryynäsen elämä ja teot - upea esiintyjäkaarti, kuusihenkinen livebändi, huumoria, taikuutta ja hyvän mielen musiikkia!  Ilmoittaudu mukaan heti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä! 

Toivo Ryynäsen, eli Topin rooliin nousee kansantaiteilija ja humoristi Jamppa Kääriäinen. Lavalla nähdään myös useita muita suosittuja ammattinäyttelijöitä kuten Sakari Kuosmanen, Ilkka Pentti, Pauliina Hukkanen ja Mikko Paananen. Kirjaelija Antti Heikkinen, ohjaus Ismo Apell

ILLAN OHJELMA:

klo 18 saapuminen ja liput, tervetulotoivotus ja kurkistus kulisseihin Ismo Apellin johdolla
klo 19 Esitys alkaa, väliajalla kahvia/teetä ja marjapiirakkaa  
Esitys piättyy, sitten kun loppuu

LIPUT: 

Kuopion Yrittäjien jäsenille 29 e - sisältää teatterilipun, skumpan ja kurkistuksen kulissiin sekä väliaikatarjoilun. Jäsenhintaan 2 lippua/jäsenyritys. Hinta ei-jäsenille on 49 e. Tapahtumaan on varattu rajattu määrä lippuja - kun varaat omasi heti, pääset varmasti mukaan! Huom! Lippuvaraus on sitova. Laskutamme liput ennen tapahtumaa. 

Tapahtuma järjestetään mahdollisimman turvallisesti ja pandemiarajoitukset huomioon ottaen. Ilmoittautuminen on sitova, mutta flunssaisena ei saa osallistua. 

TAPAHTUMAYHTEISTYÖSSÄ 

Lämpimästi tervetuloa mukaan energiseen iltaan!