Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Noustaan yhdessä - hanke hakee sisällön tuottajia

Ely-keskus on myöntänyt Kuopion Yrittäjille rahoitusta hankkeelle, joka tarjoaa yrittäjille tukea ja keinoja koronakriisistä toipumiseen sekä osallistujille vertaistukea.  

Hankkeessa järjestetään 8-10 etäyhteydellä viikoittain toteutettavaa sparrausta tai koulutusta touko - elokuun aikana.  Etätapaamisten kesto on aiheesta riippuen 1-2 tuntia.

Koronatilanteesta riippuen elo- tai syyskuussa järjestetään lisäksi  hankkeeseen osallistuneille livetapaaminen - jos kokoontuminen silloin on sallittua, muutoin tapaaminen järjestetään webinaarina.

Koulutussisältöjen päälinjat ovat: 

1. Yrittäjän jaksamista tukevat

2. Liiketoiminnan kehittäminen ja uudistaminen

3. Yrityksen talous ja kannattavuus 

Onko sinulla tarjota otsikkojen alle sopivaa sisältöä? 

Onko sinulla tarjota koulutus/sparraussisältöä joka tukee yrittäjien ja yritysten toipumista kriisitilanteesta ja auttaa kehittämään ja mahdollisesti uudistamaan liiketoimintaa tulevaisuuden tarpeisiin tai antaa eväitä poikkeustilanteisiin varautumisesta - jätä tarjous hankkeen sisällöksi.  

Tarjouksen tulee sisältää koulutus/sparrauskokonaisuuden sisältösuunnitelman, koulutuksen keston, koulutusmenetelmän sekä arvonlisäverollisen kokonaishinnan. Kerro myös minkä otsikon alle tarjoat sisältöä.

Lähetä tarjous sisällöstä perjantaihin 8.5. mennessä sähköpostitse: . Kirsi vastaa koulutussisältöjä yms. koskeviin tiedusteluihin ainoastaan tiistaina 5.5. klo 9 - 17 puh. 0445680509.  

Tarjoukset käsitellään maanantaina 11.5., jonka jälkeen valituille kouluttajille ilmoitetaan valinnasta, ja sovitaan toteutusajankohdat. Pyydämme myös tarvittavat liitteet.