Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Nilsiän tori

Kuopion maaseututorien toritoiminnot ovat siirtyneet paikallisten kylillä toimivien yhdistysten vastuulle kaupunkirakennelautakunnan 17.3.2021 § 57 päätöksen mukaan. Nilsiän torin toiminnoista vastaa Nilsiän Yrittäjät ry.

Nilsiän Yrittäjät ry kerää myös toripaikkamaksut, paikan päällä maksupäätteellä tai käteisellä, pidemmät sopimukset laskulla.

Toripaikkavarauksissa, ongelmatilanteissa ja muissa toriin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä  Aten Apu: 0440 290 812 tai  

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme! Otamme myös vastaan ideoita ja ajatuksia siitä, kuinka voisimme kehittää toria sekä torikauppaa Nilsiässä.

Tulossa Syysmarkkinat vko 43 
 

Hinnasto Noudatamme maaseutorien hinnoittelua

Torikauppasääntö

 

 


Iltatori kesällä 2021 -kiitokset järjestäjille, myyjille, ohjelmantuottajille ja vieraille

  • ohjelmallinen,avoin tapahtuma Nilsiän torilla, lisäksi kirpputori
  • vetovastuussa oleva yhdistys (tai yhdistykset yhteistyönä) järjestää tori-illalleen ohjelman
  • yhdistykselle tori on ilmainen ja Nilsiän Yrittäjät ry tarjoaa markkinointitukea tapahtumalle
  • sisältöä voi olla: musiikkiesitys, arpajaiset, makkaranmyyntiä, kirppistä, myyjäistä, oman yhdistyksen toiminnan esittelyä
  • kirppis-myyntipaikoille on 5 euron paikkamaksu
  • kuka tahansa voi tulla myymään, myyntipaikat:  

Ohjelmalle ei ole erityisiä vaatimuksia, tavoitteena on tehdä toria ja iltatoria sekä Nilsiän palveluita tunnetuksi paikallisille ja matkailijoille.

Ja toivomme keskustan yrityksiä huomioimaan iltatorit, pidennetyt aukioloajat, tarjoukset tms., koska tavoitteena on, että iltatorit hyödyntävät keskustan aluetta laajemminkin.