Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Pielaveden Yrittäjät

Pielaveden Yrittäjät ry toimii alueen yritysten ja yrittäjien yrittäjä-, elinkeino- ja työnantajapoliittisena etujärjestönä.

Yhdistyksen jäsenmäärä on hieman alle 100 jäsenyritystä. Yhdistys on palkittu useampana vuonna Vuoden Paikallisyhdistykseksi. Pielaveden Yrittäjien toiminta on aktiivista ja hallitustyöskentely on saanut kiitosta koko Pohjois-Savon alueella.

Yhdistys on perustettu vuonna 1973. Paikallisyhdistyksen tarkoituksena on toimia vaikuttajana parantamalla yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan. Tavoitteena on luoda saumaton yhteistyö kunnan ja yrittäjien välillä.

Yrittäjäjärjestö toimii kolmiportaisesti. Jäsenyritykset kuuluvat omaan paikallisyhdistykseensä, mutta saavat yhdellä jäsenmaksulla koko järjestöketjun edut. Aluejärjestö Savon Yrittäjillä on vaikuttajan ja pk-yrittäjyyden asiantuntijan rooli Pohjois-Savon alueella. Kattojärjestö Suomen Yrittäjät ajaa yrittäjien etuja mm. maan hallituksen, eduskunnan ja keskeisten etujärjestöjen suuntaan maassamme sekä Euroopan Unionissa. Paikallisyhdistykset vaikuttavat kunnalliseen ja seudulliseen päätöksentekoon elinkeino politiikan kysymyksissä.