Haluamme, että onnistut yrityskaupoissa oletpa sitten myymässä tai ostamassa yritystä. Siksi tarjoamme sinulle monipuolista asiantuntija-apua ja työkaluja uudistetussa palvelussamme.

Savon Jatkis on Savon Yrittäjien uusi omistajanvaihdospalvelu, jota toteutamme yhteistyössä Pohjois-Karjalan Yrittäjien Jatkis-hankkeen ja Business Joensuu Oy:n kanssa. Laajentumalla Pohjois-Savoon otamme käyttöön naapurimaakunnassa koeponnistetut toimintatavat ja työkalut. Näin pystymme skaalaamaan toimintaa jatkossa koko Itä-Suomen kattavaksi omistajanvaihdospalveluksi.

Yhteistyö on voimaa

Yhdistämällä kahden maakunnan yrittäjäjärjestöjen toiminnan, Business Joensuun osaamisen sekä kuntien ja kehitysyhtiöiden yritysneuvojien kontaktit pystymme synnyttämään uudentyyppisen yrityskauppakulttuurin  ja timantinkovan verkoston. Mottomme on "Yritykset on tehty myytäviksi".

Palvelua rahoittavat vuonna 2021 kaikki Pohjois-Savon kunnat sekä Pohjois-Savon liitto ja Savon Yrittäjät. Ajalla 1.4.2021-31.12.2021 toteutetaan erillinen esiselvityshanke, jonka tavoitteena on luoda tilannekuva vuonna 2019-2020 toteutuneista yrityskaupoista, ajantasaisesta yhteistyöverkostosta sekä selvittää Pohjois-Savon yrityskauppa/omistajanvaihdostarve.  


Tavoitteena nopeat ja toimivat yrityskaupat

Tavoitteenamme on nopea ja käytännönläheinen yrityskauppoihin tähtäävä asiantuntija-apu Pohjois-Savossa - kuntien yritysneuvojien ja yksityisten asiantuntijoiden yhteistyöllä.

Lue lisää >


Lähde liikkeelle - kirjaudu palveluumme ja asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä

1. Tee palvelutilaus osoitteessa bit.ly/jatkispalvelutilaus

2. Rekisteröimme sinut palvelumme piiriin ja voit katsoa mihin toimintoihin haluat ensi vaiheessa osallistua. Suosittelemme alkuun monipuolisiin webinaareihimme osallistumista ja voit katsoa aiempia webinaarien tallenteita.

Voit tutustua Savon Jatkis Omistajanvaihdospalvelun asiantuntijoihin täältä!

Tutustu Savon Jatkis Omistajanvaihdospalveluun

Tässä TE-live lähetyksessä tutustumme Savon Jatkis omistajanvaihdospalveluun. Savon Jatkis on Savon Yrittäjien uusi omistajanvaihdospalvelu, joka toteutaan yhteistyössä Pohjois-Karjalan Yrittäjien Jatkis-hankkeen ja Business Joensuu Oy:n kanssa. Palvelu on laajentunut Pohjois-Savoon ja käyttöön on otettu naapurimaakunnassa koeponnistetut toimintatavat ja työkalut.

Katso TE-live alta!