Etsi

YOM IISALMI: Pilvipalvelut - helppoutta, hallintaa ja turvaa työssäsi (digistarttaaja)

YOM IISALMI: Pilvipalvelut - helppoutta, hallintaa ja turvaa työssäsi (digistarttaaja)

Aika

3.9.2019 | 17:00 - 20:30

Paikka

Iisalmi

Hinta

(sis. kaikki kulut): 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja
Koulutus

Nykypäivän digitaaliset palvelut eivät vie aikaa, vaan tarjoavat yrittäjille ja yritykselle aitoja kilpailuetuja, helpottavat arkista työtä sekä luovat turvaa, kun tietokone hajoaa tai kännykkä hyytyy.

Olemme puristaneet sinulle (joka haluaisit kuulla tarkemmin hyödyllisistä pilvipalveluista ja kuinka saat ne helposti käyttöösi) päivän, jonka jälkeen sinulla on selvät askeleet oman arkesi helpottamisessa.

Koulutuksen ohjelma:

  • 3 konkreettista auki pureskeltua esimerkkiä, miten pienemmät pk-yritykset hyödyntävät pilvipalveluita ja helpottavat arkeaan
  • Yleisimmät, ilmaiset ja edukkaat pilvipalvelut, joita yrittäjän kannattaa käyttää
  • Työpajatyöskentelyä työkalujen käyttöönotossa

Kouluttajana toimii Intotalo Oy:ltä Jari Junkkari. Joka on toiminut koko ikänsä yrittäjien apuna sähköisen liiketoiminnan ja digitaalisuuden kehittämisessä.

Hinta: (sis. kaikki kulut): 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

Koulutuksen ajankohta: ti 3.9. klo 17.00 – 20.30, Iisalmi (tarkemmat koulutustilat vahvistuvat lähemmin)

Lisätietoja: Jari Junkkari, 040 7384 817,
Yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen, 0401798150,

Ilmoittautuminen ma 26.8.2019 mennessä: http://bit.ly/digipilvi 

Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15).Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.