Etsi

Emergency banner

YOM IISALMI: Älä maksa turhasta – tee markkinointimateriaalit itse (digistarttaaja)

YOM IISALMI: Älä maksa turhasta – tee markkinointimateriaalit itse (digistarttaaja)

Aika

29.10.2019 | 9:00 - 16:00

Paikka

Iisalmi

Hinta

(sis. kaikki kulut): 100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 200 € / muu osallistuja

Haluaisitko oppia tekemään itse ammattimaisen näköisiä markkinointimateriaaleja helposti ja kustannustehokkaasti, tuottaa visuaalista ja houkuttavaa sisältöä printtiin, digitaalisiin kanaviin ja someen? Jos vastasit kyllä, niin tämä koulutus on sinulle.

Koulutuksessa mainostoimiston ammattilaiset neuvovat ja opastavat, miten pystyt kehittämään yrityksesi visuaalista ilmettä ja tekemään visuaalisesti houkuttavaa ja koukuttavaa sisältöä, kuvia ja mainoksia. Käymme läpi ja opastamme ilmaisiin digitaalisiin työkaluihin ja kuvapankkeihin, joita voit hyödyntää jatkossa oman yrityksesi visuaalisen ilmeen ja markkinointimateriaalien tekemiseen.

Osallistujilla tulee olla mukana omat laitteet, joilla mainonnan tekemistä käydään läpi.

Paikka ja aika: Iisalmi ti 29.10.2019 klo 9-16 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin)

Kouluttaja: Mainostoimisto Projectico | Minna Sutinen |

Ilmoittautumiset ma 21.10.2019 mennessä osoitteesta -> http://bit.ly/markkinointimateriaalitiisalmi

Hinta (sis. kaikki kulut): 100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 200 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

Lisätietoja: Tuija Kokkonen p. 040 179 8150 tai

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh.10 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun