Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM TERVO: Työpaja: Facebook ja Instagram -mainonta (digikäyttäjä)

YOM TERVO: Työpaja: Facebook ja Instagram -mainonta (digikäyttäjä)

Aika

5.11.2019 | 17:00 - 20:30

Paikka

Tarkentuu myöhemmin

Hinta

HINTA (sis. kaikki kulut): 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja
Koulutus

Mitä yritykseni hyötyy Facebook- tai Instagram-mainonnasta?

  • Facebook ja Instagram ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja ja paljon käytettyjä kanavia, joiden kautta tavoitat kohderyhmäsi helposti, nopeasti ja usein
  • Maksuton näkyvyys ei tavoita samoin kuin ennen, joten tarvitset mainontaa pärjätäksesi algoritmeille
  • Materiaalia on simppeliä tuottaa – ota kuva, video tai kirjoita mielenkiintoinen päivitys
  • Joustavaa, nopeaa ja pienelläkin budjetilla toteuttavaa markkinointia – PYSY NÄKYVILLÄ JA POTENTIAALISTEN ASIAKKAIDEN MIELISSÄ!

Kilpailu huomiosta kovenee koko ajan, ja ilmainen näkyvyys some-palveluissa vähenee. Siksi mainonta on hyvä keino tavoittaa oikeaa kohderyhmää oikea-aikaisesti sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa. Tämän koulutuksen jälkeen osaat luoda ja kohdentaa Facebook- ja Instagram-mainontaa kustannustehokkaasti. Näin tavoitat vajaat kolme miljoonaa suomalaista netinkäyttäjää.

PAIKKA JA AIKA: TERVO, ti 5.11. klo 17-20.30 -> ilmoittautumiset viim. 28.10. osoitteessa bit.ly/työpajamainontatervo

Koulutus on suunnattu yrityksille, jotka haluavat tavoittaa asiakkaita Facebookin ja Instagramin kautta maksetun mainonnan avulla, ja tehdä mainoksia, jotka kiinnittävät huomion ja saavat asiakkaan toimimaan.

Tässä koulutuksessa käydään läpi:

  • Facebook- ja Instagram-mainonnan toteuttamisen tavat, tavoitteet ja eri mainosmuodotmillainen mainos toimii ja miten sellainen mainos tehdään?
  • mainonnan hinnoittelukampanjan suunnittelu ja mittaaminen
  • Koulutukseen osallistuaksesi sinun tulee olla yrityksesi Facebook-sivun ylläpitäjä tai mainostaja. Aiempaa kokemusta Facebook- tai Instagram-mainonnasta sinulla ei tarvitse olla.

Koulutus on työpajamuotoinen, jossa pääset itse tekemään, eli mainonnan tekoa käydään läpi ohjatusti. Koulutus räätälöidään osallistujien toiveiden mukaisesti, minkä vuoksi lähetetään ennakkokysely noin viikkoa ennen koulutusta.

Osallistujilla tulee olla mukana omat laitteet, joilla mainonnan tekemistä käydään läpi.

HINTA: 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena verkkomarkkinointi.

Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15) HUOM! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

LISÄTIETOJA: Jaana Kapustamäki p. 040 141 7494 tai