Etsi

YOM SUONENJOKI: Parhaat neuvot rahoitukseen ja kassanhallintaan (digikäyttäjä)

YOM SUONENJOKI: Parhaat neuvot rahoitukseen ja kassanhallintaan (digikäyttäjä)

Aika

26.11.2019 | 17:00 - 20:30

Paikka

Tarkentuu myöhemmin

Hinta

HINTA: 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja
Koulutus

Onko kassavarojen kanssa haasteita? Meneekö säännöllisesti yöunet, kun tilisaldo lähestyy nollaa?

Ymmärrätkö kassavirran eri osatekijät ja osaatko vaikuttaa niihin?

Tässä iltakoulutuksessa käydään läpi käytännönläheisesti PK-yritysten rahoitukseen ja kassavirtaan vaikuttavia tekijöitä. Koulutuksessa saat konkreettisia neuvoja siihen millaisilla toimenpiteillä yrityksesi sisällä voit vaikuttaa kassan kehittymiseen eli kassavirtaan. Ja jos yrityksen sisällä toimenpiteet eivät riitä, niin mistä ja miten hankkia rahoitusta ulkoa?

Sisältö / saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Kannattavuutta vai kassavirtaa? Mikä on niiden ero? Kuinka kassan liikkeet otetaan huomioon kaikissa yrityksesi päätöksissä?
  • Liiketoiminta sitoo aina rahaa, mutta miten tätä nk. käyttöpääomaa voi minimoida?
  • Millaisia ulkoisia rahoituslähteitä on olemassa? Missä tilanteessa toimii pankkilainat, milloin kenties laskusaatavien rahoitus?
  • Miten toimia kun rahoituksen ja kassan kanssa on ongelmia? Mistä työkalut kassakriisin ratkomiseen?
  • Miten ennakoin tulevaisuutta ja rahantarpeita? Mitä työkaluja kassanhallintaan ja ennustamiseen on käytettävissä?

SUONENJOKI - TI 26.11. 2019 klo 17-20.30 -> ilmoittautuminen viim. 18.11 osoitteessa: bit.ly/neuvojayrityksenrahoitukseensjoki

Koulutukseen on myös mahdollista osallistua etänä.

HINTA: 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä tukea) 

Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). HUOM! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.  

KOULUTTAJA: Kouluttajana toimii: Vesa Sarvi, Talentree Oy
Bisneslähtöinen talousammattilainen, jolla on yli 10 vuoden kokemus liiketoiminnan kehitys-, controller- ja talousjohdon tehtävistä. (KTK, MMM), CFO, Talousjohdon konsultti, Partneri

Lisätietoja: Jaana Kapustamäki p. 040 141 7494 tai 

Kouluttaja Vesa Sarvi p 050 313 0024 tai