Etsi

YOM IISALMI: Talouden työkaluilla kassa kuntoon (digistartti)

YOM IISALMI: Talouden työkaluilla kassa kuntoon (digistartti)

Aika

17.9.2019 | 17:00 - 20:30

Paikka

Tarkentuu myöhemmin

Hinta

Hinta: 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja
Koulutus

Tiedätkö missä yrityksesi talous menee? Katsotko talouden osalta peräpeiliin vai onko sinulla työkaluja suunnitella tulevaa?

Tervetuloa kuulemaan konkreettisia neuvoja siihen, miten parannat yrityksesi talouden hallintaa. Iltakoulutuksessa käydään läpi käytännönläheisesti PK-yritysten talouden seurantaan ja suunnitteluun liittyviä asioita. Saat havainnollisia vinkkejä siihen millaisia työkaluja ja menetelmiä on hyvä miettiä, ja ottaa käyttöön, jotta yrityksesi kannattavuus ja kassa pysyvät kunnossa. Myös tulevaisuudessa.

Aika ja paikka: 17.9.2019 kello 17.00-20.30. Iisalmi

Sisältö / saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  •  Mitä hyötyä sähköisestä taloushallinnosta on? Kuinka tilitoimistoyhteistyö tuunataan kuntoon?
  • Mitä taloudesta kannattaa seurata? Millaisia raportteja tarvitaan? Talouden ennustaminen kannattaa, miten sitä voisi parhaiten tehdä?
  • Miksi ja miten budjetteja laaditaan? Mitä hyötyä budjetista on yrityksesi johtamiselle?
  •  Millaisilla luvuilla / mittareilla liiketoimintaa voi johtaa ja kehittää?

Ilmoittautuminen ma 9.9.2019 mennessä osoitteessa: bit.ly/pk-talousiisalmi

Hinta: 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä tukea)

Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15) HUOM! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä̈ ilmoittautumisista, perimme koko osallistumismaksun.

Kouluttajana toimii Tomi Sarkkinen, Talentree Talouspalvelut Oy

Lisätietoja: Yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen, ,p 040 1798150