Etsi

Emergency banner

TÄYNNÄ! YOM KUOPIO: Brändi kuntoon ammattilaisten ohjauksessa (digitrainer)

TÄYNNÄ! YOM KUOPIO: Brändi kuntoon ammattilaisten ohjauksessa (digitrainer)

Aika

22.1.2020 | 9:00 - 12:30

Paikka

Kuopio

Hinta

HINTA: 210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 750 € / muu osallistuja

Brändi kuntoon ammattilaisten ohjauksessa

Tässä valmennuksessa pääset luomaan ja rakentamaan yrityksesi brändiä vaiheittain ammattilaisten johdolla! Bränditrainer-pienryhmässä yrityksiä sparrataan luomaan oma brändimanuaali ja jokaisen yrityksen omaa brändityötä ohjaa brändinrakentamiseen erikoistuneet liiketoiminnan ja luovan alan asiantuntijat. Jokaisella yrityksellä on koulutuksen jälkeen syvällinen käsitys brändistä, sen merkityksestä liiketoiminnassa sekä oma brändimanuaali ohjaamassa brändin suunnitelmallista johtamisesta tulevaisuudessa.

Kuopio ke 22.1. klo 9-12.30 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille koulutusvahvistuksen yhteydessä)

Ilmoittautumiset 14.1.2019 mennessä osoitteesta: http://bit.ly/BränditrainerKuopio

KENELLE: Omaat perustiedot brändistä ja sen rakentamisen vaiheista. Sinulla on aito kiinnostus ja halu kehittää brändiäsi entistä paremmaksi ammattilaisten sparraamana.

Valmennus käsittää kokonaisuudessaan 14h valmennusta ja sparrausta yrityksen brändin rakentamiseen. Ensimmäinen Bränditrainer -koulutuspäivä on sovittu, mutta jatkotapaamiset sovitaan ryhmän kanssa yhdessä.

KOKONAISHINTA (yht. 14 h): 210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 750 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh.4 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun

KOULUTTAJA: Minna Sutinen KTM sekä luovan alan asiantuntija AD, Projectico Oy
050 545 1492 |

Projectico on brändinrakentamiseen erikoistunut toimija, jolla on vuosien kokemus erilaisten brändien rakentamisesta niin henkilö, yritys kuin julkisella sektorilla.

Lisätietoja: Yritysyhteyshenkilö Heli Kauppinen p. 050 522 9974 tai heli.kauppinen(at)yrittajat.fi