Etsi

YOM KUOPIO: Mobiilikuvista videoiksi: jaa valmista tai luo uutta (Apple)

YOM KUOPIO: Mobiilikuvista videoiksi: jaa valmista tai luo uutta (Apple)

Aika

28.10.2019 | 17:00 - 20:30

Paikka

Tarkentuu myöhemmin

Hinta

50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja
Koulutus
  • Ilman laadukkaita kuvia ja videoita on vaikea tehdä toimivaa some-markkinointia

  • Harva on tiennyt, että Applen Kuvat-sovellus tekee videoita automaattisesti kuvistasi – voisiko helpompaa enää olla!

  • Tämän koulutuksen jälkeen osaat tehdä toimivaa visuaalista sisältöä mobiililaitteellasi helposti sekä hyödyntää sitä somessa oikein

Kuopiossa 28.10. klo 17-20:30 (Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin)
ILMOITTAUTUMISET 20.10. MENNESSÄ osoitteessa: bit.ly/kuvistavideoiksiappleKPO

Kurssi on suunnattu pk-yrityksille ja näiden henkilökunnalle. Koulutus sopii kaikille, joilla on Applen puhelin tai tabletti. Koulutukseen osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla kuin oman laitteesi peruskäytön osaaminen. Huolehdithan kuitenkin, että laitteellasi on kuvia ja/tai videoita, joita voit hyödyntää työpajassa. Huolehdi myös, että laitteesi käyttöjärjestelmä on päivitetty vähintään versioon 12.0. Päivityksen ohje löytyy tästä: https://support.apple.com/fi-fi/HT204204.

Koulutus on työpajamuotoinen, eli palvelun käyttöä käydään läpi ohjatusti. Osallistujilla tulee olla mukana omat laitteet, joilla palvelun käyttöä käydään läpi.

HINTA: 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä tukea.)

Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

Lisätietoja: kouluttaja Oskari Uotinen, 044 502 9658, tai Yritysyhteyshenkilö Heli Kauppinen, 050 522 9974,