7.3.2017 klo 09:35
Uutinen

Varkauden alueen yritykset voivat hakea kesätyötukea nuoren palkkaamiseen!

Puheenjohtaja Aimo Aalto haastaa kaikki Varkauden Yrittäjien jäsenet työllistämään vähintään yhden nuoren tänä kesänä

Yrittäjä; olethan palkkaamassa Varkautelaisen nuoren kesätöihin? Hyvä jos olet, mutta ne jotka vielä miettivät niin haastan kaikki jäsenemme palkkaamaan Varkautelaisen nuoren töihin kesälle 2017. Nyt se on myös melkein velvollisuus ja osoitus että meillä on 100 % asennetta. Sillä Varkauden kaupungin kesätyöpaikkatuki on ainutlaatuinen kädenojennus, ja kustannuksena yrittäjälle niin olematon että melkein jokainen voi vähintään yhden nuoren työllistää vähintään 2 viikoksi. Nuorissa on meidän kaikkien tulevaisuus, nyt on hyvä mahdollisuus antaa nuorelle hyvä kuva yrityksestämme sekä Yrittäjyydestä. Tämän päivän nuori on tulevaisuuden toivo ja tekijä, antakaamme positiivinen ensimmäinen työkokemus nuorille yrityksissämme, näin voimme osaltamme olla kasvattamassa juuria nuorten Varkaus-kuvaan sekä Yrittäjyyteen.

Varkauden kaupungin kesätyötuet ovat nyt haussa

Varkauden talousalueella (Varkaus, Joroinen, Leppävirta, Heinävesi) toimivat yritykset ja yhteisöt voivat hakea KESÄTYÖTUKEA varkautelaisen, 17-24 –vuotiaan opiskelijan ja/tai kevään 2017 ylioppilaan kesätyöllistämiseksi. Hakuaika 18.4.2017 saakka.

Peruskoulun yhdeksäsluokkalaisille on jaettu KESÄTYÖSETELI omatoimisen kesätyönhaun tukemiseksi. He voivat sen avulla hakea kesätyötä yrityksistä ja yhteisöistä.

Nuoren työllistävä työnantaja saa seteliin kuuluvan tuen työllistäessään nuoren vähintään kahdeksi viikoksi (10 työpäivää). Lisäksi tuen saaminen edellyttää vähintään 30 tunnin viikkotyöaikaa ja vähintään 335 euron palkkaa kahdelta viikolta.

Huom! Voit hakea tuen, vaikka et vielä tietäisi kuka nuori Sinulle on tulossa töihin. Kun sitten saat valittua sopivan nuoren, niin varmista, että hän täyttää kriteerit, eli on 17 – 24, opiskelee jossakin oppilaitoksessa tai on tämän kevään ylioppilas ja on varkautelainen. Ehdot tarkastetaan tilitysvaiheessa työsuhteen jälkeen.

Tarkemmat tiedot kesätyötuesta löydät täältä

Sinua auttaa tarvittaessa sopivan palkattavan nuoren löytämisessä ja tuen hakemisessa yritysasiamies Petra Ryymin, petra.ryymin(at)navitaskehitys.fi, 045 168 1030.