15.8.2017 klo 14:25
Uutinen

Yrittäjien aamukahvit jatkuvat, 22.8.2017 aiheena Tietosuoja-asetus, luvassa joka kuukausi kahvia ja tietoa

Jo perinteeksi muodostuneilla maksuttomilla Navitas Aamukahveilla on tarjolla napakat tietoiskut eri aiheista ja tietenkin myös mahdollisuus verkostoitua muiden yrittäjien kanssa. Osallistumalla saat kallisarvoista tietoa ja kartutat yhteistyöverkostoasi. Ja nautit tietenkin myös kahvista palasen kera. Tervetuloa mukaan!

Navitas aamukahvit jatkuvat elokuussa! Katso tarkemmat aiheet ja ajankohdat alta

Jo perinteeksi muodostuneilla maksuttomilla Navitas Aamukahveilla on tarjolla napakat tietoiskut eri aiheista ja tietenkin myös mahdollisuus verkostoitua muiden yrittäjien kanssa. Osallistumalla saat kallisarvoista tietoa ja kartutat yhteistyöverkostoasi. Ja nautit tietenkin myös kahvista palasen kera. Tervetuloa mukaan!

Elokuun Navitas aamukahvit nautitaan yhteistyössä TechnoKnowhow-hankkeen kanssa.

Aika ja aihe: 22.8.2017 klo 8 – 12 Uusi eurooppalainen tietosuoja-asetus

Paikka: Navitas 2, Poiju, Wredenkatu 2, Varkaus

Tietoiskun tavoitteena on selventää, mitä tietosuoja-asetus tarkoittaa ja mitä vaikutuksia sillä on yritysten toimintaan. Tilaisuudessa avaamme tietosuoja-asetuksen keskeisen sisällön ja miten se eroaa nykyisestä henkilötietolaista. Lopputuloksena saadaan vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

Mitä ja minkäkokoisia yrityksiä se koskee?
Miten se vaikuttaa yritysten toimintaan?
Onko asetus toimialakohtainen?
Mitkä ovat sen keskeisimmät muutokset aiempaan henkilötietolakiin verrattuna?
Mitä seuraamuksia voi yritykselle tulla, ellei uutta asetusta noudateta?
Kenen vastuulla yrityksissä asetuksen noudattaminen ja henkilörekisterin ylläpito on?

Aamun aiheisiin meidät perehdyttää Secrays.

Ilmoittautuminen elokuun kahveille täällä: http://www.technogrowth.fi/fi/Tietosuojakoulutus.html

tai spostilla petra.ryymin@navitaskehitys.fi

Syys-, loka-, marras- ja joulukuun Navitas aamukahvit toteutamme yhteistyössä YOM (Yritys Oppii ja Menestyy)-hankkeen kanssa.

Aika ja aihe: Tiistai 19.9. klo 8-11 Somekanavat haltuun

Paikka: ilmoitetaan myöhemmin

Tietoiskussa esitellään eri somekanavia, joita yrittäjät voivat käyttää ja tarkoituksena on, että yrittäjät saisivat kanavista kokonaiskuvan ja itselleen parhaiten sopivat kanavat löytyisivät.

Aamun teemoja on mahdollista syventää ja sisäistää paremmin samana iltana klo 16.00 alkavassa Sisältömarkkinointi Kuinka tehdä markkinointia ilman rahaa ja ulkopuolisia resursseja? -koulutuksessa. Iltakoulutuksen hinta on 75€/150€. Ilmoittautumiset ja lisätiedot täältä.

Aamun vetäjänä on Call To Actionin Jenni Rissanen.

Aika ja aihe: Tiistai 24.10. klo 8.00-11.00 Suunnitelmallinen markkinointi luo kilpailuetua

Paikka: ilmoitetaan myöhemmin

Tule kuulemaan miksi ja miten mikroyrityksen kannattaa tehdä markkinointisuunnitelma? Aamukahveilla käymme läpi markkinoinnin kokonaisuutta ja sitä miksi yrityksen kannattaa suunnitella markkinointiaan ja miksi markkinointisuunnitelmaa tarvitaan. Käymme yleisellä tasolla läpi markkinoinnin suunnitteluprosessin ja markkinoinnin suunnittelun eri osa-alueet.

Aamun tavoitteena on myös yrityksen kokonaisvaltaisen viestintä- ja markkinointiajattelun kehittäminen. Myös viestintä- ja markkinointiyhteistyökumppaneiden kanssa työskentelyn näkökulma on esillä aamun aikana. Järjestämme tästä teemasta syventävän koulutuksen Varkaudessa vuoden 2018 alussa.

Aamun vetäjänä Minna Tarvainen Savoniasta.

Aika ja aihe: Tiistai 21.11. klo 8.00-11.00 PK –yrityksen talouden digiaika

Paikka: ilmoitetaan myöhemmin

Tervetuloa kuulemaan, miten lisäät tunteja työpäivääsi ja luot lisäarvoa yrityksellesi taloudenhallinnon digitaalisilla ratkaisuilla.
Tehokurssilla avaamme uusien digitaalisten palveluiden vaikutusta liiketoimintaan taloushallinnon alalla selkeiden käytännön esimerkkien avulla. Aamun aikana saat vastauksen mm. siihen, miten digitalisoimalla taloushallintoasi takaat jatkuvasti ajantasaisen sekä laadukkaan taloustiedon saatavuuden. Samalla säästät selvää aikaa ja rahaa sekä mahdollistat läpinäkyvän ja ennustettavan talouden hallinnan yrityksessäsi. Aamupäivän aikana esittelemme myös Varkaudessa 2018 järjestettävän digiajan talouden valmennuskokonaisuuden.
Aamun vetäjänä toimii Vesa Sarvi, Yksikönjohtaja, Talentreen Talouspalvelut

Aika ja aihe: 13.12. klo 8 – 11, Maksuton Digi-aamu Varkaus – Älä jää odottamaan sakkoja, vaan huomioi uusi tietosuoja-asetus ja sen vaikutukset kaikkiin yrityksiin

EU:n uusi tietosuoja-asetus tuo runsaasti uusia vaatimuksia kaikille henkilötietoja käsitteleville yrityksille ja organisaatioille. Myös suomalaista lainsäädäntöä ollaan muuttamassa henkilötietojen käsittelyn osalta.

Tiedätkö mitä henkilöstörekistereitä sinun yrityksessäsi muodostuu ja miten niitä tulee ylläpitää lain vaatimalla tavalla? Mitä on huomioitava silloin, kun henkilötietojen käsittelyä ulkoistetaan esimerkiksi palkkahallinnon tai työterveyden tarpeisiin? Mitä tarkoittaa profilointi ja miten henkilötietoja voi käyttää markkinoinnissa?

Digi-aamussa käydään lyhyesti läpi tulevat muutokset ja arvioidaan niiden vaikutuksia yrityksissä. Tule päivittämään osaamisesi ja kuulemaan uusista vaatimuksista.
Kouluttajana asianajaja Antti-Pekka Keränen Asianajotoimisto Kokkolex Oy:stä.

Digi-aamu järjestetään Navitas Kehityksen tiloissa Varkaudessa.

Ilmoittautuminen YOM-yhteistyössä toteutettaviin maksuttomiin aamukahveihin syys-, loka- marras- ja joulukuussa tällä samalla lomakkeella. Voit tarvittaessa ilmoittautua myös sähköpostilla petra.ryymin@navitaskehitys.fi. Tervetuloa!