17.11.2017 klo 14:54
Uutinen

Varkauden vuoden 2017 Yritys on Fimecon Oy

Varkauden Yrittäjät ry palkitsi lauantaina 11.11.2017 Vuoden Yrityksenä Fimecon Oy:n. Palkintoperusteina ovat yrityksen tasainen kasvu ja vankka osaaminen, toimiminen laatustandardien mukaan sekä pyrkimys tarjota uusia ratkaisuja asiakkailleen. Muita palkittuja olivat Vuoden yksinyrittäjänä Harri’s Food Factory, Elämäntyö-palkinnolla Varkauden Puu, Vuoden jännittävin -palkinnolla pakohuone Enigma Xperience sekä Vuoden elämäntapayrittäjinä Keskuskonttori. Varkauden Yrittäjät halusivat muistaa myös pitkän työuran yritysten parissa tehneen Matti Lönnroosin Navitakselta. Juhlassa luovutettiin myös yrittäjäristit Erärepun yrittäjille 10 vuoden yrittäjätoiminnasta. Onnittelemme kaikkia ja kiitämme upeasta yrittäjyystaipaleesta ja yrittäjyyden eteen tehdystä työstä!

Varkauden Yrittäjät ry palkitsi lauantaina 11.11.2017 Vuoden Yrityksenä Fimecon Oy:n. Palkintoperusteina ovat yrityksen tasainen kasvu ja vankka osaaminen, toimiminen laatustandardien mukaan sekä pyrkimys tarjota uusia ratkaisuja asiakkailleen. Muita palkittuja olivat Vuoden yksinyrittäjänä Harri’s Food Factory, Elämäntyö-palkinnolla Varkauden Puu, Vuoden jännittävin -palkinnolla pakohuone Enigma Xperience sekä Vuoden elämäntapayrittäjinä Keskuskonttori. Varkauden Yrittäjät halusivat muistaa myös pitkän työuran yritysten parissa tehneen Matti Lönnroosin Navitakselta. Juhlassa luovutettiin myös yrittäjäristit Erärepun yrittäjille 10 vuoden yrittäjätoiminnasta. Onnittelemme kaikkia ja kiitämme upeasta yrittäjyystaipaleesta ja yrittäjyyden eteen tehdystä työstä! Warkauden lehden juttu Vuoden yrittäjistä täällä. Myös Varkauden Puu ja yrittäjä Timo on saanut valtakunnallistakin huomiota, mm. Iltalehti ja Suomen Yrittäjät ovat julkaisseet jutun. Suomen Yrittäjien juttu täällä

Tarkemmat perustelut palkittujen osalta:

Vuoden 2017 yritys: Fimecon Oy, Jussi Mykrä ja Aki Maaranen
Yritys on perustettu v. 2013 tuottamaan teollisuuden suunnittelu- ja konsultointipalveluja. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta yrittäjillä on vankka suunnittelukokemus teollisuuden eri prosesseista. Yrityksen toiminta on voimakkaasti kasvuhakuista. Yrityksellä on tällä hetkellä toimintaa Varkauden lisäksi myös Kuopiossa ja se toimii ja palvelee laajalla alueella. Yrityksen henkilöstön määrä on myös kasvanut kaiken aikaa ja yritykseen rekrytoidaankin osaavaa henkilöstöä jatkuvasti. Yrityksen toiminta-ajatuksena on tarjota uusia ja innovatiivisia ratkaisuja asiakkailleen. Yrityksen toimintaa ohjaa myös laatu-sekä ympäristöjärjestelmästandardit.

Vuoden 2017 kunniamaininnoin palkittavat:

Elämäntyö-palkinto: Varkauden Puu Oy, Timo Tenhunen
Timo Tenhunen on tehnyt pitkän yrittäjätaipaleen puusta jalostettavien höylätuotteiden parissa sekä kehittänyt yritykseensä erikoisosaamista valmistusprosesseihin sekä tuotekehittelyyn. Pitkän yrittäjäuran lisäksi hänellä on ollut mittava kattaus erilaisia luottamus- yhdistys- sekä harrastetoimia.

Vuoden jännittävin-palkinto: Enigma Xperience, Johanna Teivainen
Johanna Teivainen edustaa uutta yrittäjyyttä jossa yritysideaa toteutetaan ennakkoluulottomasti ja rohkeasti. Pakohuonepeli-konseptina sekä yritystoimintana edustaa esimerkillisellä tavalla uusien yrittämisen mahdollisuuksien hyödyntämistä sekä toteuttamista.

Vuoden yksinyrittäjä: Harri´s Food Factory, Harri Pynnönen
Harri Pynnönen perusti oman yrityksensä sekä yrittäjä uransa pitkän kokemuksen omaavana kokkina sekä ruokakulttuurin edistäjänä rakkaudesta lajiin. Sitkeydellä ja sydämellä sekä vahvasti verkostoitumalla hän on rakentanut yritykselleen konseptia sekä brändiä. Hän on hyvä esimerkki yksinyrittäjästä, joka toimii ja on mukana monissa eri verkostoissa sekä yhteisöissä.

Vuoden elämäntapayrittäjät: Katja Torvikoski ja Luca Calzavara, Keskuskonttori
Katja ja Luca ovat tuoneet paikkakunnallemme piristävän annoksen uutta ja positiivista yrittäjyyttä, kulttuuria sekä pienen palan Italiaa. Yrittäjäpariskunnan elämäntapa, periaatteet sekä filosofia näkyvät vahvasti heidän kaikissa toimissaan. Vahvasti Varkautelaisen historian omaavan Keskuskonttorin sekä yrittäjäpariskunnan luoman hengen sekä toiminnot rakennukseen ovat malli esimerkki siitä, miten yritystoiminnalla saadaan vanha ja arvokas perimä sekä nykyaika kohtaamaan käsikädessä ja käsin kosketeltavana.