21.11.2018 klo 12:03
Uutinen

Varkauden Yrittäjät Ry:n syyskokous kuulumiset

Varkauden Yrittäjät Ry:n Syyskokous pidettiin 24.10. 2018 Elokuvateatteri Maximissa. Syyskokouksessa käytiin läpi tulevan vuoden toimintasuunnitelmaa ja talousarviota sekä valittiin hallituksen puheenjohtaja ja erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle uudet jäsenet. Kuvassa vuoden 2018 hallituksen jäseniä, joista osa jatkaa myös tulevassa hallituksessa ja lisäksi uusi hallituksen jäsen Tiitus Hopia.

Varkauden Yrittäjät Ry:n Syyskokous pidettiin 24.10. 2018 Elokuvateatteri Maximissa. Syyskokouksessa käytiin läpi tulevan vuoden toimintasuunnitelmaa ja talousarviota sekä valittiin hallituksen puheenjohtaja ja erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle uudet jäsenet.

Vuoden 2019 Varkauden Yrittäjät Ry:n hallituksen kokonpano on seuraava: Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Aimo Aalto, jäseninä jatkavat Jani Ursin, Päivi Jalkanen, Irja Pursiainen ja Minna Asikainen, uusina jäseninä mukaan tulevat Jere Koistinen, Jussi Mykrä, Tiitus Hopia ja Jeremias Rantanen. Onnea kaikille hallituksen jatkaville ja uusille jäsenille!

Hallitus järjestäytyy vuoden 2019 alussa ja tiedottaa sitten tarkemmin kunkin jäsenen vastuualueista.