Etsi

YOM KUOPIO: Mitä ja mikä on tekoäly? (Digistarttaaja)

YOM KUOPIO: Mitä ja mikä on tekoäly? (Digistarttaaja)

Aika

9.4.2019 | 9:00 - 16:00

Paikka

Kuopio

Hinta

HINTA (sis. kaikki kulut): 100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 250 € / muu osallistuja
Koulutus

DIGISTARTTAAJA Mitä ja mikä on tekoäly?

KOHDERYHMÄ: Pk-yrityksille ja näiden henkilökunnalle

PAIKKA JA AIKA: Kuopio ti 9.4. Kuopio klo 9-16 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta)

KOULUTTAJA: Mikko Kontio p. 050 444 8890 tai mikko.kontio(at)secora.fi , Secora Systems Oy.

KENELLE: Kurssi on suunniteltu ”aivan tavallisille ihmisille” työhistoriasta ja osaamistausta riippumatta.

SISÄLTÖ: Tällä kurssilla opitaan tekoälyn perusasiat: mitä tekoälyllä tarkoitetaan, mitkä ovat tekoälyn perustyökalut ja toimenpiteet sekä miten tekoälyä hyödynnetään mitä erilaisimmilla toimialoilla.

ESITIEDOT: Osallistuaksesi kurssille sinun ei tarvitse olla IT-asiantuntija tai millään tavalla teknisesti orientoitunut! Kurssille voit varustautua laatimalla listan kaikista niistä kysymyksistä, jotka tekoälyssä askarruttavat.

TOTEUTUSTAPA: Tekoälytyökalujen toimintaperiaatteet ja käyttökohteet eri toimialoilla ovat tämän kurssin perusta. Vaikka tekoälyn työkalut ovatkin tietokoneohjelmia, ei tällä kurssilla syvennytä lainkaan ohjelmakoodiin vaan työkalujen toimintaideaan sekä työkalujen käyttöönottoon.

HINTA (sis. kaikki kulut): 100€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 250€ / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

ILMOITTAUTUMISET 1.4.2019 MENNESSÄ OSOITTEESTA bit.ly/tekoälykuopio

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh. 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun

LISÄTIETOJA: Heli Kauppinen p. 050 522 9974 tai heli.kauppinen(at)yrittajat.fi