Etsi

YOM SUONENJOKI: Mitä brändi oikeastaan on? (digistartti)

YOM SUONENJOKI: Mitä brändi oikeastaan on? (digistartti)

Aika

2.4.2019 | 9:00 - 12:30

Paikka

Suonenjoki

Hinta

HINTA (sis. kaikki kulut): 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja
Koulutus

DIGISTARTTAAJA: Brändistartti -Mitä brändi oikeastaan on?

KOHDERYHMÄ: Pk-yrityksille ja näiden henkilökunnalle

PAIKKA JA AIKA: Suonenjoki ti 2.4.2019 klo 9-12:30 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta)

KOULUTTAJA: Minna Sutinen, KTM sekä luovan alan asiantuntija AD, Projectico Oy p. 050 545 1492 tai   

Projectico on brändinrakentamiseen erikoistunut toimija, jolla on vuosien kokemus erilaisten brändien rakentamisesta niin henkilö, yritys kuin julkisella sektorilla.

KENELLE: Brändistä ja sen rakentamisesta kiinnostuneet yritykset ja organisaatiot.

SISÄLTÖ: Tässä koulutuksessa saat ymmärryksen ja konkreettisen kuvan brändistä ja sen merkityksestä liiketoiminnassa. Brändin tehtävänä on kasvattaa liiketoimintaasi ja sitä kautta myyntiä nyt ja tulevaisuudessa. Brändi muodostuu visuaalisen ilmeen lisäksi toimintatavoista, palveluista, tuotteista ja ennen kaikkea kohtaamisista ihmisten kanssa. Brändi on aina kaikkien noiden mielikuvien summa. Tule ottamaan selvää millainen sinun yrityksesi brändi on!

HINTA (sis. kaikki kulut): 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

ILMOITTAUTUMISET 25.3.2019 MENNESSÄ OSOITTEESTA: bit.ly/brändistarttisuonenjoki

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh. 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

LISÄTIETOJA: Jaana Kapustamäki p. 040 141 7494 tai jaana.kapustamaki(at)savogrow.fi