Etsi

YOM SUONENJOKI: Brändinrakentaminen – Miten luodaan uskottava ja vaikuttava brändi (digikäyttäjä)

YOM SUONENJOKI: Brändinrakentaminen – Miten luodaan uskottava ja vaikuttava brändi (digikäyttäjä)

Aika

11.4.2019 | 9:00 - 16:00

Paikka

Suonenjoki

Hinta

HINTA (sis. kaikki kulut): 100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 200 € / muu osallistuja
Koulutus

DIGIKÄYTTÄJÄ: Brändinrakentaminen – Miten luodaan uskottava ja vaikuttava brändi

KOHDERYHMÄ: Pk-yrityksille ja näiden henkilökunnalle

PAIKKA JA AIKA: Suonenjoki ti 11.4.2019 klo 9-16 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta)

KOULUTTAJA: Minna Sutinen KTM sekä luovan alan asiantuntija AD, Projectico Oy p. 050 545 1492 tai

Projectico on brändinrakentamiseen erikoistunut toimija, jolla on vuosien kokemus erilaisten brändien rakentamisesta niin henkilö, yritys kuin julkisella sektorilla.

KENELLE: Omaat perustiedot brändistä ja sen merkityksestä ja haluat syventää osaamistasi brändin rakentamisessa ja kehittämisessä oman liiketoimintasi tueksi.

SISÄLTÖ: Tässä koulutuksessa saat selkeän näkemyksen siitä, mitä kaikkea sinun täytyy ottaa huomioon brändityössä sekä opit kuinka rakennetaan vaikuttava ja kiinnostava brändi. Brändi on asiakkaan kokemus yrityksestä ja muodostuu monesta tekijästä, ennen kaikkea kohtaamisista asiakkaan kanssa. Koulutuksessa käydään läpi konkreettisesti brändin rakentamisen vaiheet sekä perehdytään brändimanuaalin tekemiseen ja sisältöihin. Brändimanuaali on työkalu, jolla johdat ja rakennat suunnitelmallista ja vaikuttavaa brändiä.

HINTA (sis. kaikki kulut): 100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 200 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

ILMOITTAUTUMISET 3.4.2019 MENNESSÄ OSOITTEESTA: bit.ly/brändinrakentaminensuonenjoki

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh. 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun

LISÄTIETOJA: Jaana Kapustamäki p. 040 141 7494 tai jaana.kapustamaki(at)savogrow.fi