Etusivu > Suomen Yrittajat > Jasenille > Jasenedut 2019

Etsi

Yrittäjän jäsenedut: Sopimuskone

SOPIMUSTIETO uudistaa kehittämällään älykkäällä teknologialla yritysten tapaa sopia ja allekirjoittaa. Yhtiön kehittämä Sopimuskone on Yrittäjien uusi digitaalinen työkalu, joka on tarkoitettu sopimusten ja asiakirjojen laatimiseen, sähköiseen allekirjoittamiseen ja arkistointiin. Palvelun teknologia mahdollistaa esimerkiksi asiakassopimusten, kokouspöytäkirjojen ja muiden asiakirjojen laatimisen pikavalintojen avulla. Palvelussa voidaan laatia yritysten omia sopimuksia tai hyödyntää palvelun juridisia sisältöjä. Sopimuskoneella laatii, allekirjoittaa ja arkistoi jo yli 17 000 käyttäjää. 

Suomen Yrittäjien jäsenet saavat 100 € alennuksella käyttöönsä Sopimuskoneen teknologian juridisine sisältöineen. Ensimmäisen vuoden hinta on jäsenille vain 199 € (norm. 299 €). Lisäksi vuosihinta sisältää suuremman asiakirjapaketin. 

Tutustu etuun tästä

SOPIMUSKONE -helppokäyttöinen työkalu Yrittäjälle 

  • sopimusten ja muiden asiakirjojen laadinta helposti ja laadukkaasti 
  • sähköinen allekirjoittaminen 
  • automaattinen arkistointi 

Sopimuskoneen avulla yritys voi hoitaa koko asiakirjoihin liittyvän ketjun yhdessä palvelussa ja täysin sähköisesti. 

Sopimuskoneen 

  • teknologia helpottaa ja nopeuttaa asiakirjojen laatimisessa 
  • avulla jokainen Yrittäjä voi luoda laadukkaita asiakirjoja aina kokouspöytäkirjoista asiakassopimuksiin 
  • tietopalveluiden avulla Yrittäjä voi tarkistaa asiakkaan luottokelpoisuuden sekä muut yritystiedot kahdella klikkauksella ja turvata näin liiketoimintansa jatkuvuuden 

SopimusSign eli Sopimuskoneeseen integroitu sähköinen allekirjoitus 
SopimusSign mahdollistaa asiakirjojen allekirjoittamisen missä päin maailmaan tahansa. Palvelussa on kaksi vaihtoehtoa sähköiseen allekirjoittamiseen: 

  • SopimusSign Helppo, teknisen aikaleiman jättävä sähköinen allekirjoitus ilman erillistä tunnistautumista 
  • SopimusSign Vahva, sähköinen allekirjoitus vahvalla tunnistautumisella eli pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella 

Molemmat allekirjoitustavat ovat juridisesti päteviä ja molemmissa allekirjoituksen voi laatia älypuhelimella tai tietokoneella. SopimusSignilla voi allekirjoittaa myös omia PDF-muodossa olevia sopimuksia ja asiakirjoja. 

Automaattinen arkistointi 
Sopimuskoneella laaditut ja allekirjoitetut asiakirjat arkistoituvat automaattisesti yrityksen Sopimustilille ja kerran laadittuja sisältöjä voi hyödyntää jatkossa monistamalla asiakirjoja. Arkistoon voi tuoda myös omia PDF-muotoisia asiakirjoja.


Katso Sopimuskoneen esittelyvideo.