Etusivu > Suomen Yrittajat > Jasenille > Jasenedut

Etsi

Yrittäjän jäsenedut: Polttoaineet Teboil

Suomen Yrittäjien jäsenkortin magneettiraidalla käteisalennus 2,2 snt/litra (sis.alv) bensiinistä ja dieselöljystä sekä -10 % Teboil -voiteluaineista (pois lukien yli 10 l astiat).
 
TEBOIL Yrityskortilla bensiinistä ja dieselöljystä -2,7 snt/litra (sis. alv) ja 10 % voiteluaineista (pois lukien yli 10 l astiat), autokemikaaleista, nestekaasusta sekä pesuista.
 
Edut eivät koske nettohintaisia Teboil Express-automaattiasemia eivätkä D-automaattiasemia. Teboil Yrityskortilla tehdyistä ostoista ei peritä korkoa eikä tilinhoitomaksua. 
 
» Ohjeet yrityskortin hakemiseen saat kirjautuessasi jäsensivuille sivun ylälaidasta. 
 
Lisätietoja: Anne-Maria Paavola, p. 020 470 0739 tai anne-maria.paavola@teboil.fi.

Teboil Lämmitysöljy ja moottoripolttoöljy kilpailukykyiseen Suomen Yrittäjien sopimushintaan.

  • Kysy hintatarjous ja tilaa numerosta suomeksi p. 0800 183 301 tai ruotsiksi p. 0800 183 20.
  • Tilaukset myös sähköpostilla  .

Kerro tilauksesi yhteydessä SY:n jäsennumero. Kertatoimituksen vähimmäismäärä 1 000 litraa. 


Neste tarjoaa kaikille pk-yrityksille tuntuvat edut ja helppoa asiointia. Nesteen asiakkaana varmistat, että päivittäisen työnteon tukena ovat aina markkinoiden parhaat tuotteet ja ratkaisut. Nesteen kumppanuudesta hyötyvät niin raskaan kuin kevyen kaluston käyttäjät kuten myös teollisuuden toimijat.

Tankatessasi Neste-palveluasemalla Neste Yrityskortilla tai näyttämällä Suomen Yrittäjien jäsenkorttia, Sinulle myönnetään bensiinistä ja dieselistä 2,5 senttiä alennusta asemakohtaisista vähittäismyyntihinnoista (sis. alv). Tankkaaminen on vaivatonta ja kustannuksiltaan kilpailukykyistä myös Suomen lähialueilla Baltiassa, Venäjällä ja Ruotsissa. Suoratoimituksina hankittavat Neste-voiteluaineet, -kemikaalit, -nestekaasut ja -polttonesteet tarjotaan aina kilpailukykyisin sopimushinnoin.

Yritysasiakkaana hyödyt paitsi laajasta huoltoasemaverkostosta myös joustavasta ja kattavasta palvelusta. Extranet-palvelut ja sähköiset ostokanavat tukevat yritysasiakkaiden toimintaa monin tavoin ja tekevät asioinnista helppoa.

Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme p. 0200 113 11 (arkisin 7—17) tai katso osoitteesta www.neste.fi.

» Ohjeet Neste Yrityskortin hakemiseen yrittajat.fi-jäsensivuilta, kirjaudu sivun ylälaidasta.