Etusivu > Suomen Yrittajat

Etsi

Jäsenpalvelut

» Liittymällä jäseneksi saat käyttöösi koko järjestön tarjoamat edut!

Neuvontapalvelut

Jos tarvitset oikeudellista neuvontaa, Suomen Yrittäjien asiantuntijat auttavat. Omien asiantuntijoiden lisäksi käytössäsi on sadan ulkopuolisen ammattilaisen verkosto sekä alueelliset neuvojat, jotka tavoitat aluejärjestösi kautta. Maksuton neuvontapalvelumme vastaa vuosittain lähes 55 000 neuvontapyyntöön.


Jäsenedut 2019

Jäsenetuja hyödyntämällä voit säästää huomattavasti mm. vakuutus-, polttoaine-, polttoöljy- sekä majoitus- ja matkustuskustannuksissa. Lataa puhelimeesi maksuton Suomen Yrittäjät -mobiilijäsenkortin, jäsenyytesi ja kaikki siihen kuuluvat edut kulkevat mukanasi siellä missä sinäkin.

63 syytä rakastua yrittäjiin -esite


Jäsenbanneri

Suomen Yrittäjien jäsenyydestä kannattaa kertoa yhteistyökumppaneille ja asiakkaille. Laita jäsentarra näkyvälle paikalle, vaikka kassakoneesi kylkeen tai liikkeesi oveen.

Jäsenbanneri yrityksesi verkkosivuilla kertoo kävijöille, että olet Suomen Yrittäjien jäsen.


Jäsenetuna Yrittäjäsanomat

Jäsenetuna saat 6 kertaa vuodessa Yrittäjäsanomat-jäsenlehden tai voit tilata Yrittäjä-ammattilehden jäsenetuhintaan. Saat myös sähköpostiisi sähköisen uutiskirjeen.


Verkkopalvelut

Verkkopalvelustamme saat tukea yritystoimintaan liittyvissä asioissa sekä päivittäistä ajantasaista tietoa: yrittäjäuutiset, lomakkeita, palkkataulukoita, laskureita ja laajasti hyötytietoa yritystoiminnan eri aihealueista.
 
Lataa Yrittäjäkalenteri Outlook-kalenteriisi!


Asiakirjapankki

Asiakirjapankista jäsenet voivat tallentaa käyttöönsä maksuttomasti laajan valikoiman asiakirja- ja sopimusmalleja.

» Tutustu asiakirjavalikoimaan


Synergia ja Yrityshaku

Synergia on palvelu Suomen Yrittäjien jäsenten keskinäiseen kanssakäymiseen.
Palvelu sisältää myös kaikille suunnatun Yrityshaun.
 
Käy tarkistamassa tai korjaamassa jäsenrekisterissä olevat yrityksesi tiedot


Koulutukset

Päivitä osaamistasi Suomen Yrittäjien koulutuksissa! Koulutustarjontamme koostuu pääosin maksullisista ja maksuttomista etäkoulutuksista ja seminaareista. Koulutuksemme sopivat niin yksinyrittäjälle kuin työllistävälle yrittäjälle. Jäsenhinta koskee yrittäjien lisäksi kaikkia jäsenyrityksen työntekijöitä. Hyvät kouluttajat, rento yrittäjäporukka — tule mukaan!

Tutustu koulutustarjontaan täältä »

Jäsenille pääsevät katsomaan ilmaisia koulutustallenteita täältä » 


Palkitsemistuotteet

Mittava ura yrittäjänä?
Huomionosoitukseksi sopii parhaiten Suomen Yrittäjien yrittäjäristi.

Tunnustus työntekijälle?
Työntekijän ansioristi on yrittäjän hieno tapa palkita pitkäaikaiset työntekijät. Se on pysyvä muisto tehdystä työstä ja samalla kannustus tulevaan.