Etusivu > Suomen Yrittajat > Jasenpalvelut > Jasenedut 2019

Etsi

Yrittäjän jäsenedut: Polttoaineet Neste

Kun laatu, luotettavuus ja kotimaisuus ratkaisevat, valintasi on suomalainen Neste. Nesteen asiakkaana varmistat, että päivittäisen työnteon tukena ovat aina markkinoiden parhaat ratkaisut ja tuotteet. Nesteen kumppanuudesta hyötyvät niin raskaan kuin kevyen kaluston käyttäjät kuten myös teollisuuden toimijat. Saat tehostusta liiketoimintaasi digitaalisten palveluiden ja eri maksamisen vaihtoehtojen avulla. 

Neste tarjoaa kaikille pk-yrityksille tuntuvat edut ja helppoa asiointia. Tankatessasi Neste-palveluasemalla yrityskortilla varustetulla mobiilimaksulla, yrityskortilla tai Suomen Yrittäjien jäsenkortin magneettiraidalla, saat bensiinistä ja dieselistä 2,5 senttiä alennusta asemakohtaisista hinnoista (sis. alv). Tankkaaminen on vaivatonta ja kustannuksiltaan kilpailukykyistä myös Suomen lähialueilla Baltiassa, Venäjällä ja Ruotsissa. Tankkausetua ei myönnetä Neste Truck ja Neste Express asemilta. Suoratoimituksina hankittavat Neste-voiteluaineet, -kemikaalit, -nestekaasut ja -polttonesteet tarjotaan aina kilpailukykyisin sopimushinnoin.

Yritysasiakkaana hyödyt paitsi Suomen laajimmasta huoltoasemaverkostosta myös joustavasta, kattavasta ja asiakaslähtöisestä palvelusta. Nesteen asemaverkoston luotettavuus perustuu kokeneiden paikallisten yrittäjien osaamiseen.

Yrittäjä, valitse kumppaniksesi Neste. Yhdessä olemme vahvempia. 

Löydät Neste -asemat helposti nettiosoitteesta www.neste.fi/asemahaku

Lisätietoja:

  • Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme p. 0200 113 11 (arkisin 7—17)
  • Katso osoitteesta www.neste.fi

» Ohjeet Neste Yrityskortin hakemiseen yrittajat.fi-jäsensivuilta, kirjaudu sivun ylälaidasta.