Etusivu > Suomen Yrittajat > Jasenpalvelut

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Mobiilijäsenkortti

Mobiilikortti — yrittäjyyden puolesta

Työmatkalla tai lomalla laiturinnokassa.
Asiakastapaamisessa tai tien päällä.

Ei väliä, sillä lataamalla puhelimeesi maksuttoman Suomen Yrittäjät -mobiilijäsenkortin, jäsenyytesi ja siihen kuuluvat edut kulkevat mukanasi siellä missä sinäkin.

Sovelluksen avulla voit päivittää jäsentietojasi, hyödyntää sekä valtakunnalliset että alueelliset edut ja lukea ajankohtaisista uutisista sekä tapahtumista. Myös kaikki sinulle tärkeät yhteystiedot ja linkit ovat vain napin painalluksen päässä.  Juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

 

3 helppoa askelta mobiilijäsenkortin hankintaan

  • Etsi Suomen Yrittäjien jäsennumerosi. Löydät sen helpoiten muovisesta jäsenkortistasi tai viimeisimmästä laskustasi. Etkö saa selville jäsennumeroasi? Klikkaa tästä ohjeisiin jäsennumeron selvittämiseksi.
    
  • Lataa mobiilijäsenkortti sovelluskaupasta. Löydät sen hakusanalla: suomen yrittäjät.  Sovelluskaupoissa mobiilijäsenkortin nimi on Suomen Yrittäjät, ja sen tunnistaa tutusta Y-logostamme.

   Suomen Yrittäjät -mobiilijäsenkortti on saatavissa  Android-, IOS- ja Windows-käyttöjärjestelmiin. Klikkaa alla olevista kuvalinkeistä lataamaan mobiilijäsenkortti laitteellesi.

  • Kun olet ladannut Suomen Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi, syötä jäsenkortin kirjautumissivulla jäsennumerosi ja jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi. Sovellus kysyy vielä etunimen, sukunimen ja puhelinnumeron rekisteröitymistä ja vahvistuskoodin lähettämistä varten. Saat pian tekstiviestillä vahvistuskoodin, jolla voit aktivoida sovelluksen. 
Toiminnot sovelluksen lataaminen jälkeen

Vaihe 1

Kirjoita yrityksesi jäsennumero
ja sähköpostiosoitteesi.

Vaihe 2
Täytä ja lähetä tietosi.
Vaihe 3
Aktivoi koodilla.

Näin käytät Suomen Yrittäjät -mobiilijäsenkorttia

Kun olet ladannut mobiilijäsenkortin älypuhelimellesi, kaikki sen tarjoamat palvelut ovat kätesi ulottuvilla. Päivitä tietojasi, tutustu ja käytä jäsenetuja, ilmoittaudu tapahtumiin ja lue ajankohtaisia uutisia.

Näin vilautat  jäsenkorttiasi

Voit näyttää mobiilijäsenkorttiasi esimerkiksi jäsenetua käyttäessäsi samalla tavalla kuin fyysistä jäsenkorttia. Kun painat sormellasi jäsenkorttia kerran, saat näkyviin jäsenkorttisi takaosan ja sen viivakoodin. Teboilin ja Nesteen polttoainedun saat käyttöösi vain muovikortin magneettiraidalla.

Katsele ja päivitä omia tietojasi

Omat tiedot -kohdasta voit katsella ja muuttaa omia tietojasi. Omia tietoja voi päivittää vain se, jonka sähköpostiosoite jäsentiedoissa on. Pääset muuttamaan seuraavia tietoja: yrityksesi postiosoite, postinumero ja postitoimipaikka. Voit myös päivittää puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen sekä tilata Suomen Yrittäjien uutiskirjeen.

Valtakunnalliset ja yhdistyskohtaiset edut

Valtakunnalliset edut- ja Yhdistyskohtaiset edut -kohdista voit tutustua Suomen Yrittäjien yhteistyökumppaneiden tarjoamiin jäsenetuihin. Näissä kohdissa esitellyt jäsenedut ovat kaikkien mobiilijäsenkortin haltijoiden käytettävissä lukuun ottamatta Teboilin ja Nesteen polttoaine-etua, jotka saat käyttöösi muovikortin magneettiraidalla.

Uutiset ja tapahtumat

Uutiset ja tapahtumat -kohdasta voit ilmoittautua tapahtumiin ja lukea yritysmaailman ajankohtaisia uutisia.

Viestit

Viestit-kohdassa pääset lukemaan sinulle lähetettyjä ja jäsenyyteesi liittyviä viestejä.

Yhteystiedot

Mobiilijäsenkortista löydät kaikki tarvittavat yhteystiedot. Voit esimerkiksi soittaa neuvontapalveluumme suoraan jäsenkortistasi. Lisäksi kortista löytyvät tärkeät linkit Yrittäjät.fi- ja Yrityspörssi-sivuille.

Kysymyksiä ja vastauksia mobiilijäsenkortista

En löydä jäsennumeroani mistään

Löydät jäsennumerosi joko muovisesta jäsenkortista tai viimeiseltä laskultasi. Jos et kaikesta huolimatta löydä jäsennumeroasi, voit tiedustella sitä sähköpostitse osoitteesta .

Miten lataan ja asennan jäsenkorttisovelluksen?

Voit ladata sovelluksen sovelluskaupasta. Löydät sen hakusanalla suomen yrittäjät. Sovelluskaupoissa mobiilijäsenkortin nimi on Suomen Yrittäjät, ja sen tunnistaa tutusta Y-logostamme. Suomen Yrittäjät -mobiilijäsenkortti on saatavissa Android-, IOS- ja Windows-käyttöjärjestelmiin. Ladattuasi sovelluksen älypuhelimeesi, saat sen käyttöösi kirjautumalla sovellukseen jäsennumerollasi ja jäsenrekisterissä olevalla sähköpostiosoitteellasi.

Miksi rekisteröityessä kysytään puhelinnumero?

Rekisteröidessäsi Suomen Yrittäjien mobiilijäsenkorttia lähetämme sinulle tekstiviestillä koodin, jolla kortti aktivoidaan. Puhelinnumeroa ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Miksi mobiilikorttisovellus tarvitsee niin monia käyttöoikeuksia?

Sovellukset tarvitsevat useita käyttöoikeuksia toimiakseen. Mobiilikortti tarvitsee pääsyä yhteystietoihin, jotta sovelluksesta on mahdollista tallentaa yhteystietoja puhelimeen. Puhelimen käyttöoikeus tarvitaan, jotta puhelun soittaminen suoraan sovelluksesta on mahdollista.

Mobiilikortti tarvitsee myös oikeuden puhelimen tallennustilaan, jotta sovellusta voi käyttää myös silloin, kun puhelin ei ole yhteydessä verkkoon. Sovellus ei tarvitse pääsyä kuviin tai käyttäjän tiedostoihin.

Wi-Fin käyttöoikeuden sovellus tarvitsee voidakseen käyttää verkkoa. Verkkoyhteys tarvitaan esimerkiksi silloin, kun sovellus hakee tietoja jäsenrekisteristä.

Ottaessani korttia käyttöön nimeeni tuli kirjoitusvirhe. Miten saan sen korjattua?

Poista sovellus ja asenna se uudelleen. Kortille kirjoitettua nimeä ei tällä hetkellä voi muulla tavoin muuttaa.

Miksi kortin valikot näkyvät englanniksi?

Kortin kieli tulee puhelin käyttöjärjestelmän kieliasetuksen mukaan. Muuta puhelimen kieliasetuksia jos haluat kieleksi suomen.

En saa korttia rekisteröityä käyttööni, mitä teen?

Jos et löydä apua näiltä sivuilta, ota yhteyttä