Etusivu > Suomen Yrittajat > Jasenpalvelut

Etsi

Verkkopalvelut

Yrittajat.fi

 
Yrittäjät.fi on tieto- ja uutissivusto yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Sivuilta löytyvät tuoreimmat yrittäjiä koskevat uutiset sekä kattavasti tietoa verotuksesta, työnantajan velvollisuuksista, rahoituksesta ja yritystoiminnasta.

Kirjautuminen palveluun tapahtuu jäsennumerolla palvelun ylälaidasta, kohdasta Kirjautuminen.

 » Yrittäjämedioiden mediakortit


Mitä Yrittajat.fi on?

 
Ajankohtaista uutisointia

Pysy ajan tasalla lukemalla ajankohtaisia yrittäjäuutisia. RSS-feedin kautta seuraat helposti ajankohtaisia yrittäjäuutisia ja voit sijoittaa uutiset myös omille kotisivuillesi.

Uutisia voit seurata myös tilaamalla itsellesi yrittajat.fi -uutiskirjeen. 


Jäsenpalvelut

Kun yrittajat.fi -sivuille kirjaudutaan jäsennumerolla, Suomen Yrittäjien jäsenet saavat käyttöönsä paljon yritystoiminnassa hyödynnettävää asiantuntijamateri­aalia. Kirjautuneena pääsee myös tutustumaan moniin yhteistyökumppaneiden tar­joamiin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Sivuilla voi esimerkiksi varata jäsenetuhin­taisia laivamatkoja tai hotellimajoitusta.


Työkaluja yritystoimintaan

Yritystoiminnan ABC -osiosta löydät markkinointiin, myyntiin sekä kehittymiseen ja kansainvälistymiseen liittyvää tietoa. Työnantajan ABC kertoo asiatietoa työnantajan velvollisuuksista ja vastuusta. Verot ja rahat välilehden alta saat hyötytietoa yritystalouden perusteista veroseuraamuksiin. Yrittäjän sosiaaliturvasta ja hyvinvoinnista kertoo Yrittäjä ihmisenä -osio. Mikäli olet perustamassa yritystä, tutustu Minustako yrittäjä -osuuteen.


Synergia ja Yrityshaku

Synergia on uusi palvelu Suomen Yrittäjien jäsenten keskinäiseen kanssakäymiseen. Palvelu sisältää myös kaikille avoimen Yrityshaun.
 
Synergian keskeiset toiminnot rekisteröityneelle jäsenelle ovat:

  • oman yrityksen aiempaa laajempi esittely
  • tarjousten jättäminen muille jäsenyrityksille
  • ryhmien perustaminen ja ryhmissä toimiminen
  • keskustelumahdollsiuus.

» Tutustu Synergian toimintoihin

Kauppapaikka yrityksen myyjille, ostajille ja asiantuntijoille. Voit halutessasi myös ostaa verkkoilmoitukselle lisänäkyvyyttä Yrittäjäsanomista jäsenhintaan. Sivuilla on myös runsaasti tietoa sukupolvenvaihdokseen ja yrityskauppaan liittyvistä asioista.


Yrittäjän tukiverkko

Yrittäjän tukiverkko on maksuton nettipalvelu yrittäjille. Tukiverkko auttaa yrityksen taloudellisissa vaikeuksissa.
 


Lue lisää: