Liity jäseneksi - yrittajat.fi
Yrittäjät > Suomen Yrittajat

Etsi

Liity jäseneksi

Yrittäjät luovat uutta ja pitävät Suomen pyörät pyörimässä. Se vaatii kovaa työtä — yrittämistä. Yrittäjät työllistävät ja maksavat suuren osan veroista. Jos sen jälkeen jää jotain itsellekin, se on ihan oikein. Yrittäjät ovat tottuneet pärjäämään omillaan. Mutta kyllä jokainen joskus apua, tukea ja verkostoja tarvitsee. Siksi kannattaa liittyä Suomen Yrittäjiin!

  • Järjestönä vaikutamme siihen, että yhteiskunta ja sen päättäjät suhtautuvat kannustavasti ja tukien yrittäjyyteen. Yrittäjien ääni kuuluu päätöksenteon kaikilla tasoilla.
  • Jäsenenä saat rahanarvoisia jäsenetuja mm. vakuutuksista, lakipalveluista, polttoaineista sekä matkoista ja majoituksesta.
  • Yrittäjäjärjestön neuvontapalvelu ja koulutukset tukevat yrittämisen haasteissa ja auttavat välttämään karikot jo ennakolta.
  • Järjestötiedotus tarjoaa tuoreimman ja tärkeimmän tiedon mm. lakimuutoksista — ymmärrettävällä kielellä kerrottuna.

Toivotamme joukkoomme kaikki yrittäjät, oletpa ollut yrittäjänä pitempään tai vasta ryhtynyt yrittäjäksi tai olet kiinnostunut seniorijäsenyydestä. Meitä on jo 115 000, ja jäsenistämme 96 % on valmis suosittelemaan jäsenyyttä muillekin. Olemme myös avoinna yrittäjyydestä kiinnostuneille opiskelijoille opiskelijajäsenyytemme kautta.


 

 


Jäseneksi liityt omaan paikallisyhdistykseesi, mutta saat käyttöösi myös aluejärjestön ja keskusliiton edut. Aluejärjestöjen paikallisesti neuvottelemista eduista ja palveluista, joista saat tietoa omasta aluejärjestöstäsi.

Kiinnostuitko?

Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä: toimisto@yrittajat.fi