Etusivu > Suomen Yrittajat > Liity Jaseneksi > Seniorijasenyys

Etsi

Seniorimatka 2017

Matkakertomus:
Seniorimatka valloittavaan Vilnaan


 


Keväällä markkinoimme seniorijäsenille järjestettävästä matkasta valloittavaan Vilnaan 25-28.8.2017.

Seniorivaliokuntamme puheenjohtaja Risto Heikkilä koosti matkan sisällön lyhyeeksi 
matkakertomukseksi ja kiittää kaikkia osallistujia erittäin onnistuneesta matkasta.

Lisää matkoja voi olla pian luvassa, joten olkaa tarkkoina ja lukekaa sähköpostejamme ahkerasti!

 

Tässä alla Riston tiivis kertomus matkan sisällöstä:
 

25.08   
Kokoonnuimme Helsingin lentoasemalla. Nopeasti selvisi matkalaistemme joukko, ja matkamme Vilnaan alkoi. Vilnan lentoasemalla oli oppaamme vastassa ja kaupunkikiertoajelun jälkeen majoituimme hotelliimme. Teimme vielä kävellen kaupunkikierroksen, ennen päivällistä ja illanistujaisia.

26.08 
Teimme retken puolen tunnin linja-automatkan päässä olevaan Trakain pikkukaupunkiin ja Trakain linnaan. Linna on 1300-luvulla rakennettu goottilaistyyppinen linna, joka sijaitsee keskellä Galve-järveä olevalla saarella. Paluumme jälkeen jäi vielä aikaa omiin pikku kävelyretkiin Vilnan pikkukujille.

27.08
Oli vapaapäivä, jolloin kukin teki omatoimisesti tutustumisretkiä kaupungilla. Minä kävin usean muun kanssa kaupungin hienossa arboretumissa, ja synkässä sota-ajan vankilassa, jossa teloitettiin massoittain ihmisiä. Illalla olis taas yhteisiä illanistujaisia.

28.08 
Lähdimme yhteisesti risteilylle Neris-joelle. Joki kulkee Vilnan läpi, ja laivasta oli hienot näkymät kaupungin eri rantamaisemiin. Risteilyn jälkeen jäi vielä kullekin aikaa kävelykierrokseen, ennen yhteistä illallista.

29.08 
Aamiaisen jälkeen pakkasimme laukkumme ja lähdimme ostoskierrokselle Vilnan suurimpaan tavarataloon. Tavaratalokierroksen ja lounaan jälkeen suuntasimme matkamme lentoasemalle ja kotimaahan. Olimme Helsingissä illasuussa.

Oma huomioni matkasta: Joukkomme oli samanhenkinen ja tiivis. Ketään ei tarvinnut odotella missään vaiheessa. Aikataulut, mistä oli sovittu, niin pitivät täsmällisesti. Virolainen oppaamme, joka puhui hyvin Suomea, oli hyvä ja tunsi paikat ja olosuhteet erinomaisen hyvin. Yhteiset retkemme ja vapaa-aika olivat sopivassa suhteessa ikäisellemme joukolle.

Ensi kesänä taas kolmannelle Seniorimatkalle. Yhteiset keskustelumme toi esiin uusia mahdollisia matkakohteita. Seniorijäsenet, palataan ensi vuonna!

Risto Heikkilä 
Seniorivaliokunnan puheenjohtaja