Etusivu > Suomen Yrittajat > Palkittuja Yrittajia > Maakunnalliset Palkitut > Maakunnalliset Palkitut 2006

Etsi

Bob Helsinki Oy


Bob Helsinki Oy vuoden helsinkiläinen yrittäjä 2006


Helsingin Yrittäjät ry on valinnut vuoden helsinkiläiseksi yrittäjäksi markkinointitoimisto Bob Helsinki Oy:n. Bob edustaa uudenlaista yrittämisen muotoa, jossa 13 osakasta muodostaa yrityksen ytimen. Vuoden 2006 lopussa Bob työllistää 40 henkeä.

Bob Helsinki on vuonna 2002 perustettu markkinoinnin suunnittelutoimisto. Yrityksen liikeideana on liiketoimintalähtöinen markkinoinnin suunnittelu, jonka tavoitteena on maksimoida markkinointiin sijoitetun pääoman tuotto.

Valinnan perusteluina oli mm. se, että yritys on lyhyellä aikavälillä saavuttanut vakavaraisen aseman. Se on tullut tunnetuksi useiden tuloksellisten kampanjoiden toteuttajana. Lisäksi yritys tuo jo nimelläänkin esiin helsinkiläisyyttä.

Bob Helsinki on osa kansainvälistä Thenetworkone-verkostoa, jonka muodostavat riippumattomat mainostoimistot. Kaikkiaan ketjuun kuuluu 120 toimistoa 70 kaupungissa.

Suurelle yleisölle ovat tulleet tutuiksi Bob Helsingin tuottamista kampanjoista mm. Saarioisten ”Äitien tekemää ruokaa”, Seppälän ”Oman elämänsä supermalli” sekä Koffin ”Koff tekee kapakkatunnelman”.

www.bobhelsinki.fi

Helsingin Yrittäjät on valinnut vuoden yrittäjän vuodesta 2006 alkaen. Vuosina 2000-2005 palkittuja ovat:

2000 Storyville, Jorma Railonkoski
2001 Vallilan Takomo Oy, Veikko Punkka
2002 Taksikuljetus Oy, Kalevi Virtanen
2003 Vartioässät Oy, Markku Vuorela
2004 Lihatukku Veijo Votkin Oy, Veijo ja Irma Votkin
2005 Markkinointi P. Suhonen Oy/IVANAhelsinki, Pirjo Suhonen