Etusivu > Suomen Yrittajat > Palkittuja Yrittajia > Maakunnalliset Palkitut

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Ikaalisten Matkatoimisto Oy

Ikaalisten Matkatoimisto Oy:lle myönnettiin Pirkanmaan maakunnallinen yrittäjäpalkinto lauantaina Pirkanmaan Yrityspäivien iltajuhlassa Hotelli Rosendahlissa Tampereella. Palkinnon ottivat vastaan yrittäjät Airi ja Jyrki Talonen sekä yrityksen toimitusjohtaja Pasi Hankala Maakunnallisen Vuoden Yrittäjän valitsee Pirkanmaan Yrittäjät ry.

Olohuoneen toimiston kautta Baltiaan ja kaikkialle Eurooppaan

 

Ikaalisten Matkatoimisto Oy on vuonna 1991 perustettu perheyritys, joka työllistää vakituisesti 31 henkilöä ja sesonkiaikana useita osa-aikaisia työntekijöitä sekä kymmeniä alihankkijoita. Toiminta alkoi edellisen laman aikana yrittäjäpariskunnan olohuoneesta ja on nyt laajentunut Imatra – Pori –linjan eteläpuolelta tehtäviin päivittäisiin bussinmatkoihin Baltiaan ja kaikkialle Eurooppaan. Yrityksen kotipaikka on edelleen Ikaalinen ja sivutoimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Lappeenrannassa.

 

Ikaalisten matkatoimisto on Pirkanmaalla ja koko Suomessa tunnettu matkanjärjestäjä. Yritys tuottaa, myy ja toteuttaa kaikki matkansa itse. Matkatarjonta ulottuu 20:een Euroopan maahan. Etäisimmät kohteet ovat Unkari, Slovenia ja Italia. Matkoja järjestetään risteilyistä ja kahden päivän Tallinnan matkoista runsaan viikon mittaisiin Baltian kylpylämatkoihin ja Euroopan kiertomatkoihin.

 

Kannattavaa toimintaa kilpaillulla toimialalla

 

Ikaalisten Matkatoimisto vie vuodessa ulkomaille runsaat 100.000 matkustajaa. Yrityksen liikevaihto on 14,3 miljoonaa euroa. Kasvu on ollut suunnitelmallista ja hallittua. Ikaalisten Matkatoimisto on löytänyt kilpaillulla toimialalla oman liikeideansa, jota yritys uskollisesti noudattaa, todetaan palkinnon myöntämisperusteissa. Toimialaan nähden yrityksen kannattavuus, maksuvalmius ja vakavaraisuus ovat erittäin hyvät.

 

Suunnitelmallista sukupolvenvaihdosta

 

Airi ja Jyrki Talosen lapset Esa Talonen, Pauliina Talonen ja Karoliina Selin ovat yhtiön osakkaita ja työskentelevät vakituisesti matkatoimistossa. Yrityksessä on aloitettu asteittainen sukupolvenvaihdos ja lasten omistusosuutta on yhtiössä lisätty siten, että lapset omistavat tasaosuuksilla yhteensä 60 prosenttia osakekannasta.

 

 

Lisätietoja Ikaalisten Matkatoimisto Oy: Airi ja Jyrki Talonen, 0400 562 2167
 

tai (03) 458 0122

www.ikaalistenmatkatoimisto.fi

Pirkanmaan Yrittäjät: Jari Jokilampi, 0500 731 445 tai (03) 251 6501

jari.jokilampi@pirkanmaanyrittajat.fi

 

http://www.pirkanmaanyrittajat.fi/?x20078=1735533