Etusivu > Suomen Yrittajat > Palkittuja Yrittajia > Paikalliset Palkitut > Uusiomateriaalit Recycling Oy

Ajantasaiset tiedot koronasta yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Etsi

Kukkakauppa Kanerva Ky


Oulun Yrittäjien vuoden 2007 Yrittäjä palkinnon saaja on Kukkakauppa Kanerva Ky


Oulun Yrittäjien vuoden yrittäjäpalkinto myönnettiin tänä vuonna Kukkakauppa Kanerva Ky.lle. Palkinnon luovutti Oulun Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Jorma Ketola yhdistyksen pikkujouluissa 15.12. Sari ja Kari Kuosmaselle.

Kanervassa aputyttönä jo 1950-luvulla työskennellyt Tuulikki Pesonen osti yrityksen omakseen vuonna 1973. Tuolloin kukkakauppa oli toiminut jo 27 vuotta.Vuonna 2006 tehty sukupolvenvaihdos siirsi liikkeen Pesosen tyttären omistukseen. Hyvä palvelu, laatu ja ammattitaito ovat olleet kulmakiviä, joiden varaan yritystä on rakennettu jo yli 6 vuosikymmentä.

Kukkakauppa Kanerva toimii nykyisin Asemakatu 10:ssä. Liikkeessä työskentelee kymmenen kukka-alan ammattilaista. Viime vuosina liiketoiminnan kasvu on ollut noin 20% vuodessa.

Oulun Yrittäjien vuoden Yrittäjäpalkinnon myöntää Oulun Yrittäjät ry:n hallitus. Tänä vuonna palkinto myönnettiin perheyritykselle, jolla on takanaan pitkä ja alati kehittynyt historia. Erityisen lisäarvon antaa yrityksen toiminnassa esimerkillisesti onnistunut sukupolvenvaihdos. Kukkakauppa Kanerva Ky on tunnettu ja hyvämaineinen yritys, joka tarjoaa laadukkaita palveluita ja lisäksi työllistää ulkopuolisia.

Vuoden Yrittäjäpalkinto on myönnetty Oulussa vuodesta 1984. Viimevuosien palkinnonsaajia ovat olleet mm Betamet oy (2006), Ykkössuutari Risto Luttinen Oy (2005), Perhekoti Pekkala (2004) ja Klaffi Tuotannot Oy (2003).

Lisätietoja:
Oulun Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Jorma Ketola 044 3080 695
Varapuheenjohtaja Elina Vammavaara 050 597 6224